TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un takım kaptanı Sinan Ören, Corona Virüs salgını nedeniyle evlerinde çalışmak zorunda kaldıklarını belirterek futbolu,takım arkadaşlarını ve taraftarı çok özlediğini söyledi.

Sinan Corona virüs nedeniyle evde dışarı çıkmadığını belirterek, her gün düzenli olarak evinin garajında idman yaptığını ve lig başlayacakmış gibi kendisini hazır tuttuğunu söyledi.

"CİDDİ VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞIYORUM, FORM TTUYORUM"

Takım kaptanı Sinan Ören ciddi ve disiplinli olarak çalıştığını belirterek şunları söyledi: ''Toplum olarak zor günler geçiriyoruz. Bende futboldan uzaklaştığımız bu günlerde ailemle evimde vakit geçiriyorum. Bakanlığımızın evde kal çağrısına uyuyorum. Ama sporu da bırakmıyorum. Evimin garajında spor aletleri var. Her gün düzenli olarak akşam saatlerinde garaja inerek sporumu yapıyorum. Her an maçlar başlayacakmış gibi formumu hazır tutuyorum.

"FUTBOLCU VE ARKADAŞLARIMI ÇOK ÖZLEDİM"

Sinan, ''Takım arkadaşlarımı ve hocalarımı özledim. Corona virüs nedeniyle hem futboldan hem de takımdan uzak kaldım. İnşallah bu günleri de atlatacağız. Önemli olan sağlığımız. Futboldan önce sağlık. Taraftarımız da kendine dikkat etsin. Mümkün olduğunca onlar da evlerinde kalsınlar. Sezon başladığında inşallah onlarla da kavuşacağız. Takım arkadaşlarım ve ben de formumuzu koruyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Yeşil sahalarda görüşmek dileği ile..." ifadelerini kullandı.