Corona virüs nedeniyle spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından profesyonel ve amatör takımlar Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın evde kal çağrısına uyarak evde kalıp çalışmalarını evlerinde yapıyorlar. Zonguldaksporlu futbolcular da kondisyoner Barış Şeref nezaretinde uzaktan eğitimlerle formalarını korumaya çalışıyor. Her gün düzenli olarak Şeref'in verdiği programlara uyan Kırmızı Lacivertli oyuncular yaptıkları antrenmanların vidoları çerek kondisyoner Barış Şerefe gönderiyor. Hemen hemen bütün futbolcuların yoğun katılım sağladığı antrenmanda oyuncuların formalarını gayet iyi olduğu belirtildi.

"FUTBOLCULARIN FORM DURUMUNDA SORUN YOK"

Kondisyoner Barış Şeref futbolcuların form durumlarını iyi olduğunu belirterek şunları söyledi: "Futbolcularımızın formalarını korumak için her gün farklı bir program uyguluyoruz. Hepimiz takım olarak evde kalıyoruz. Onların bu antrenmanlarını yapıp yapmadıklarını ise attıkları videoyla görüyoruz. Yapılan antrenmanlara oyuncularımızın hepsi uyuyor. Onlar futbolu özledi. Bizlerde çok özledik. İnanıyorum ki maçların başladığı bizler hazır bir şekilde maçlara başlayacağız"

FUTBOLSUZ GÜNLER CEHENNEM GİBİ!
Takımlarına gönül veren taraftarlar da corona virüs salgınının tamamen bitirilmesiyle birlikte tribünlere giderek takımlarını destekleyecekleri günleri iple çekiyorlar. Hem futbolcular hem de taraftarlar futbolcu çok özledi. Taraftarlar ve futbolcular "Futbolsuz günler cehennem gibi" yorumları yapıyor.