TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimizi Zonguldakspor Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın talimatı üzerine futbolcuları ve teknik heyeti evlerine göndererek "EvdeKal" talimatına uymuştu. Evlerinde idmanlarını yapan futbolcularla irtibatı kesmediklerini belirten Zonguldakspor AŞ. Başkanı Hakan Hürfikir futbolcularla irtibatta olduklarını söyledi.

"EVDE KALMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Zonguldakspor AŞ. Başkanı Hakan Hürfkir, ''Şuanda 3.Ligde bir takım antrenmanlara başlamış ve tepki görünce tekrar sonlandırılmış. Bizimde ne yapacağımız belirsiz. Biliyorsunuz şuan futboldan önce sağlığımız önemli. Corona virüsün temizlenmesi konusunda devletimiz büyük çaba gösteriyor. Bizlerde futbolcularımızla birlikte devletimizin dediklerine uyarak evde kalıyoruz. Uymaya da devam ediyoruz. Kendimizi bu sayede corona virüsünden korumaya çalışıyoruz. Evde hayat var. Herkesin sağlığı için evde kalması şart" dedi.

"FUTBOLCULARIMIZLA İLETİŞİMİ KOPARMIYORUZ"

Hürfkir, ''Kondisyoner Barış Şeref hocamız oyunculara günlük olarak antrenman programı gönderiyor. Oyuncularda bunları evde yapıyor. Yaptıkları hareketleri bize videosunu göndererek bizlerde buradan takibini yapıyoruz. Bu sayede oyuncuların kondisyonlarını korumaya çalışıyoruz. İlerleyen zamanlarda gerekirse toplantılarımızı da telefonla görüntülü şekilde yapacağız. Futbolcularımızla itribatı koparmıyoruz" ifadelerini kullandı.

"TFF İSTERSE TEST YAPTIRIRIZ"

Türkiye Futbol Federasyonunun istemesi halinde test yaptıracaklarını belirten Hürfikir, "Test konusunda şuan için bize gelen birşey yok. Zaten test Zonguldak'ta yapılmıyor. Onun için numuneler alınarak başka illere gönderiliyor. Gerekirse yaptırırız. Sorun değil. Bizler sağlığımız için evde kalıyoruz. Süper Lig'deki kulüpler yaptırmaya başladı. Belki ilerleyen günlerde bizden de isteyebilirler'' dedi.