Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta sezona şampiyonluk parolasıyla girmesine rağmen üst üste aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan Ereğli Belediyespor son olarak sahasında Pazar günü Alemdağ'a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk umutlarını mucizelere bıraktı.

Ereğli Belediyespor'un iyi gününde kötü gününde arkasında olan ve takımı iç ve dış sahada fedakarca destekleyen Genç Ereğlililer taraftar grubu da hayal kırıklığı yaşadı.

Genç Ereğlililer tribün lideri Burhan Önder sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tüm gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Özellikle futbolculara yönelik sert açıklama yapan Burhan Önder "Yeri geldi aç kaldık, umutlarımızı bu takımın üzerine kurduk. Takımın arkasındaydık. Ama futbolcuların bizi satacağını hiç düşünmedik" diyerek olayı özetledi, cefakar taraftara ise teşekkür etti.

İŞTE BURHAN ÖNDER'İN ÇARPICI AÇIKLAMALARI:

Burhan Önder, "Evet sezon başı büyük umutlar bağladık bu takıma. Aynı kadro ve Zafer hoca devam edildi, takviyeler yapıldı. Grupları çektiğimizde bu grupta şampiyon olmamak için hiç bir sebep yoktu. Taraftar tribünleri yine doldurdu. Cezalar yedik ama yine pes etmedik. Umutlarımız hayallerimiz sevinçlerimizi bu takım üzerine kurduk. Yeri geldi deplasmanda aç kaldık ama takımı yine yalnız bırakmadık. Takımımızın arkasındaydık. Yıllardır takımın içindeyim. Her imkan bu takıma sunuldu. Ama bir şeyi unuttuk. Futbolcuların bizi satacağını hiç düşünmedik. Aldığımız cezalara mı yanayım verdiğimiz emeklerimize mi. Çok uğraştık bu takımı Şampiyon olması için. Çok uğraştım ama olmadı. Bizle beraber mücadele eden tüm kardeşlerimden Allah razı olsun. Ben yoruldum artık..." diyerek futbolculara yönelik tepki ve sitemlerini dile getirdi.

Editör: Pusula Gazetesi