TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da Kahramanmaraş yenilgisi moralleri bozdu. Şanlıurfa maçı hazırlıklarına Fener Sahası'nda yaptığı idmanla başlayan kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Şenol Demir idman öncesinde açıklamalarda bulundu.

"MAÇA ASLINDA İYİ BAŞLAMIŞTIK"

Teknik Patron Şenol Demir "Deplasmanda oynadığımaz Kahramanmaraşspor maçının ilk yarı aslında çok net gol atabileceğimiz ataklar yapıldı. Rakibin pozisyonu bile yoktu. Berabere kalsak üzüleceğimiz bir müsabakadan ne yazık ki mağlup ayrıldık. İkinci yarı kornerden yediğimiz çok basit bir golle geriye düştük. 14 maçta 1 tane galibiyet alan takım var karşınızda. Onlarda 1-0'ı korumak için bir koşacaklarsa üç koştular. 85'inci dakikada yine duran top ve 2-0 geriye düştük. Geriye döndüremedik. Üzüntülüyüz. Maçı kaybettik. Hem Sinan'ı kaybettik. Ayağında ciddi bir sıkıntı var. Onur sarı kart cezalısı oldu. Hasan Küçcük kırmızı kart cezalısı oldu. Peşinden birde Semih'in gözüne top geldi. Ödem var. Doktor 12 gün bir şey yapmayacak dedi. Ben sadece maçı kaybetmedim, 4 tane de oyuncu kaybettim. Futbolda mağlubiyetler var. Şanssız bir maçı geride bıraktık. İnşallah bir daha böyle maç yaşamayız" dedi.

"ŞANLIURFA'NIN DA DURUMU İYİ DEĞİL"

Demir, "Şanlıurfaspor ile çok zorlu bir maça çıkacağız deplasmanda. Onlarda da durumlar tam olarak iyi değil sanırım. Gideceğiz ve orada savaşacağız. Başka bir şansımız yok. Biz gol yemediğimiz zaman karşılığını alıyoruz. Böyle kolay goller yediğimiz zaman ise mağlup oluyoruz. Bu hafta karşımızdaki Kahramanmaraş değil. Şanlıurfaspor bu ligin en iyi ekiplerinden. Hata yaparsak oradan mağlup ayrılırız. Oyuncularımda bunu biliyorlar. İnşallah oradan alnımızın akıyla döneriz. Beklentimiz bu yönde" dedi.

"TRANSFER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Transfer döneminde yeni futbolcuların takıma kazandırma planları olduğunu belirten Demir "Devre arasında transferlerle ilgili düşüncelerim var. İsteklerim de var. Başkan Süleyman Caner'le de konuştuk. En az 3 oyuncu katmamız gerek takıma. Ama haybeden değil, gerçekten oynayabilecek oyuncu lazım bize. Bu şart. Ama bakıyoruz, sahipsiz bir şekilde gidiyoruz. Bu imkansızlıklar içerisinde 22 puan bile çok. Bu kadar ilgisizliğin, alakasızlığın olduğu bir yerde bu puan bile fazla. Yazık günah. Bu şehrin bir tane mutluluk kaynağı var. Ama hiç sahip çıkan yok, gelen yok, giden yok. En azından devrede 3 futbolcuyu takıma katacak desteği sağlayacak birileri olur. Transfer yapmak için kulübün paraya ihtiyacı var. Bunlar çok büyük paralar değil. Kahramanmaraşspor'un 15 milyon harcadığı yerde biz o kadar istemiyoruz. 3 tane oyuncu arayacak para istiyoruz bu kadar. Biraz duyarlı olun da takıma sahip çıkın." Dedi.

"HANGİSİ HAZIRSA O OYNAYACAK"

Kaleci konusuna da değinen Demir "Sinan devreyi kapattı. Kalecilerin durumlarını eleştirenler antrenmanlara mı geliyorlar? Hagisi daha çok çalışıyorsa ve hangisi daha hazırsa onu koyuyoruz kaleye. Oyuncu hata yapmak istemez. Ama oldu. Hepimiz hata yaptık. Bundan önce yediğimiz gollerin hepsinde hata var. O zaman oyuncu bulamayız oynatacak. 15 gol yedik. Herkese birer hata verelim ve kimse oynamasın. Futbol hata oyunu. Büyük takımlarda hata yapıyor. Hata üzerinden gitmeyelim. Futbolcular öyle eleştirileri hak etmiyorlar. Eleştirilecek biri varsa o da benim" diyerek 'Futbolcularımı kimseye yedirmem' mesajı verdi.

Editör: Pusula Gazetesi