Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakpor'un rakibi Şanlıurfaspor'da yönetim büyük bir vefasızlığa imza attı.

Son iki sezondur yaşadığı maddi-manevi kriz döneminde takıma sahip çıkan bir çok futbolcu gibi kaçıp gitmeyen genç futbolcular terinin son damlasına kadar formalarını ıslattılar.

YENİLER GELDİ, FORMAYA SAHİP ÇIKANLAR GÖNDERİLDİ İDDİASI

5 Ekim 2020 tarihinde sona eren transfer dönemi öncesinde Şanlıurfaspor yönetimi ve Şanlıurfa camiası TFF'ye olan borçları kapatarak transfer tahtasını açtı. Transferin bitmesine sayılı günler kala Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Adanaspor ve bir çok takımdan iyi futbolcular alarak kadrosunu güçlendiren Şanlıurfaspor'da yönetim takımı kötü gününde 2 yıldır terk etmeyen genç futbolculara eşyalarını toplayarak kulüpten ayrılmalarını ve yeni sezonda kendileriyle devam etmek istemediklerini ilettikleri iddia edildi.

SPOR CAMİASINDAN YÖNETİME TEPKİLER YAĞIYOR

Şanlıurfaspor yönetiminin yaptığı bu vefasızlık spor camiasında büyük bir tepkiye neden oldu. Futbolcular 2 yıldır terk etmedikleri, armasına ve formasına sahip çıktıkları kulüpten eşyaları ellerine verilerek kapı dışına atılmaları yürekleri burktu.

ŞANLIURFA, ZONGULDAK'A 14 KASIM'DA GELECEK
Zonguldakspor'un bulunduğu Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor ligin 10'uncu haftasında Devrek İlçe Stadı'nda Zonguldakspor ile karşı karşıya gelecek.