Mart ayı içinde Corona Virüs salgını nedeniyle Sağlık Bakanlığı ve TFF'nin kararıyla tüm liglerin ertelenmesinin ardından yaklaşık 3,5 ay gibi bir süre geçti. Normalleşme süreci kapsamında TFF Süper Lig ve 1'nci Ligi başlatmış, yaklaşık 1 ay önce de 2'nci ve 3'üncü ligin 18 Temmuz tarihinde başlayacağını açıklamıştı. Kulüplerden gelen tepkiler üzerine TFF kararı tekrar gözden geçirdi ve nihai kararını tekrarladı. 2'nci ve 3'üncü ligde maçlar daha önce açıklandığı gibi 18 Temmuz 2020 tarihinde kaldığı yerden tekrar başlayacak.

ZONGULDAKSPOR PAZARTESİ TOPLANIYOR

Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir biraya gelerek teknik heyetin de raporu doğrultusunda takımın 29 Haziran Pazartesi günü toplanmasına karar verdi.

Zonguldakspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, bu kararın ardından tüm futbolcularla tek tek irtibata geçerek geri dön çağrısında bulundu.

FUTBOLCULAR DEDEMAN'DA KONAKLAYACAK

Sezon başından buyana DSİ Misafirhanesi'nde konaklayan futbolcular, DSİ'de sağlık çalışanlarının konaklaması nedeniyle ligin gere kalan haftalarında Dedeman Otel'te konaklama kararı aldı. Zonguldaksporlu futbolcular Pazartesi akşam saatlerinde toplanarak 1922 Konyaspor maçı hazırlıklarının da ilk idmanına çıkacak.

İŞTE ZONGULDAKSPOR'UN MAÇLARI
Zonguldakspor-1922 Konyaspor

Gümüşhanespor-Zonguldakspor

Zonguldakspor-Pendikspor

Başkent Akademi-Zonguldakspor

Zonguldakspor-Tarsus İdmanyurdu

Afyonspor-Zonguldakspor