Zonguldakspor'da Kulüp Başkanı Süleyman Caner 2-2'lik Sarıyer maçının değerlendirmesini yaptı. 2-0 geriye düşmelerine rağmen maçı bırakmadıklarını ifade eden Başkan Caner son dakikalarda direkten dönen top olmasa sahadan galip ayrılan takımın Zonguldakspor olacağını açıkladı. Caner Samsunspor maçında da futbolcuların yüreğini ortaya koyarak bu zorlu maçı kazanacaklarını söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un deplasmanda Sarıyer ile 2-2 berabere kalarak 1 puanla ayrılmasını değerlendiren Kulüp Başkanı Süleyman Caner galibiyeti kaçıran takımın Zonguldakspor olduğunu söyledi.

"MAÇTAN GALİP AYRILABİLİRDİK"

''Cumartesi günü deplasmanda oynadığımız Sarıyer karşısına galibiyet parolasıyla çıktık. Oyun olarak üstün olmamıza rağmen, kalemizde gördüğümüz 2 tane golle 2-0 yenik duruma düştük. Futbolcularımız kalite olarak yine üstündüler. Bunu sahada en iyi şekilde ortaya koyarak 2-0'dan maçı 2-2'ye getirmeye başardılar. Son dakikada direkten dönen topumuz var. O da girseydi belki de sahadan galibiyetle ayrılacaktık. Onun için başta teknik direktör Serkan Afacan olmak üzere bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. İstanbul deplasmanında takımını yanlız bırakmayan gerek Zonguldak'tan gerekse gurbetten gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Takımlarını yanlız bırakmadılar, 90 dakika boyunca desteklediler, moral verdiler" dedi.

"SAMSUN MAÇINDAN GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYORUZ"

Başkan Caner, ''Pazar günü Samsunspor maçımız var. Tabi ki Samsunspor'da taraftarı ile gelecek. Biz de en iyi şekilde hazırlanıp Samsunspor maçından galibiyetle çıkmayı arzu ediyoruz. Pazar günü maçın bayram havasında olmasını istiyorum. Pazar günü merkez, ilçeler ve beldeler olsun herkes maça gelerek takımına destek versin Çocuklarda sahada gereğini yaparsa puan ya da puanlarla ayrılırız. Samsunspor güçlü ve ekonomik anlamda da zenginler. Ancak sahada yüreğini ortaya koyarak sahadan galip ayrılan inşallah Zonguldakspor olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi