TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da futbolcular Pazar günü oynanması gereken 1922 Konyaspor maçı öncesinde Salı ve Çarşamba günü Corona Virüs endişesi nedeniyle idmana çıkmak istemediklerini teknik heyetle paylaşmış ve idman yapmamışlardı.

Tüm ülke genelinde tüm takım sporcuları ve futbolcuları da aynı görüşü paylaşarak endişe yaşarken, beklenen karar Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan geldi.

Kasapoğlu Federasyon Başkanları ile yaptığı toplantının ardından tüm liglerin ertelendiğini açıkladı ve sporcular alınan kararın ardından derin bir nefes aldı.

ZONGULDAKSPORLU FUTBOLCULAR VALİZLERİNİ TOPLADI

Zonguldaksporlu futbolcular ve teknik heyet Bakan Kasapoğlu'nun resmi açıklamasının ardından tesislere dönerek eşyalarını topladılar, memleketlerine gitmek üzere yola çıktılar. Zonguldakspor kadrosunda yalnızca 2 futbolcu yer alırken, diğer tüm futbolcular çeşitli şehirlerde oturuyor.

Zonguldaksporlu futbolcular TFF ve Spor Bakanlığı tarafından ileriki günlerde yapılacak açıklamanın ardından Zonguldak'a dönerek idmanlara başlayacak.