TFF 2. lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da maddi kriz devam ediyor. Futbolcuların Antalya kampında yaptıkları "Verilen sözler tutulmazsa, dönmeyiz" tehdidi karşısında yönetim kurulu üyeleri elbirliği içinde yaklaşık 250 bin lira para toparladı. Bu parayı futbolcu başına ortalama 12 ile 15 bin lira arasında hesaplara yatıracak olan yönetime futbolcuların "Bu para az" demesi yönetimi de çileden çıkardı.
BAŞKA KULÜPLERDE FUTBOLCULAR AÇ AÇ OYNUYOR
Zonguldakspor sezon başında 3-4 futbolcu hariç kadronun tamamını değiştirdi. Geçtiğimiz sezonlarda da Zonguldakspor'da maddi krizler yaşandı. Ancak böyle bir olay yaşanmadı. Yönetim ilk yarı boyunca bir çok maçın primini ödedi. Devre arasında ise ikinci yarı için futbolcuların alacaklarının ödenmesi konusunda sözler verildi. Alacakların tamamın ödenmemesine rağmen yönetim iyi niyetle futbolcu başına ödemeyi planladığı futbolcu başına 12 ile 15 bin lirayı beğenmeyen futbolcular başka kulüplerde aç aç oynayan futbolculardan haberleri yokmuş gibi davranmaları tepki topladı.
ZONGULDAKSPOR'DA KİMSENİN PARASI KALMADI
Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner özellikle imkanları ölçüsünde her zaman önceliği futbolcu alacaklarına vermiş ve bugüne kadar hiç bir futbolcunun alacağı kulüpte kalmadı. Geç ödendi, ama sonuçta ödendi.
Futbolcunun mesleği futbol, futbol dışında geliri yok. Ailelerini futbolla geçindiriyorlar, anlaşmadaki paraları istemek de almakta hakları. Ancak yönetimin iyi niyetini de görmezden gelmek vefasızlık. Kent uyuyor, ölü takliti yapıyor. Ama başta Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetim elinden geleni yapıyor. Futbolcular bunun bilincinde olmalı. Geç de olsa hakları ödenecektir.
Futbolcuların işi Manisa maçına hazırlanıp, konsantre olmak, yönetim para bulüp ödeme yapmak zorunda. Herkes işini yapsın, sorun kalmayacak.

2 GÜNDÜR İDMANA ÇIKMIYORLAR
Zonguldakspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir futbolcular izinli oldukları için idmana çıkmadıklarını açıklamıştı. Ancak futbolcular Salı günü de idmana çıkmadı. Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Manisa Futbol Kulübü maçı oynanacak. Çarşamba günü futbolcuların dönerek idmana çıkmaları bekleniyor.