Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'da mücadele eden Ereğli Belediyespor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Bartınspor maçı öncesinde kahvaltıda bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta Başkent deplasmanında Çabuk FK'ya 2-0 yenilerek zirve yolunda büyük yara alan eflatun-beyazlıların önüne büyük bir fırsat geldi. Pazar günü 15.00'da Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda komşu takım Bartınspor'u konuk edecek olan Ereğli Belediyespor, bu kritik maçı alarak kötü gidişata son vermek, taraftarına kendini affettirerek çıkışa geçmek istiyor.

Maçın hazırlıklarını Ereğli Şehit Vefa Kakakurdu nezaretinde yardımcı antrenör Ercan Yaman nezaretinde sürdüren eflatun-beyazlı ekipte futbolcuların moralli oldukları gözlendi.

ORMANDA YAPILAN KAHVALTIDA OKSİYEN ALTILAR

Bartınspor maçı hazırlıklarını sürdüren eflatunlarda futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerine Mavi Organizasyon sahibi Gökhan Demirbaş ve kardeşleri kır havasında moral kahvaltısı verdi. Açık hava ve ormanda oksijen alan futbolcular Bartınspor'u yenerek çıkışa geçeceklerine dair söz verdiler.

YÖNETİMDEN DEMİRBAŞ KARDEŞLERE TEŞEKKÜR

Ereğli Belediyespor yönetimi futbol takımını kahvaltı veren Demirbaş kardeşlere teşekkür ederek kulübün sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak şu ifadelere yer verdiler: "Futbol A takımımız ve yönetim kurulu üyelerimiz Mavi Organizasyon Sahibi Gökhan Demirbaş ve kardeşlerinin davetlisi olarak Moral kahvaltısında bir araya geldi. Mavi Organizasyona teşekkürlerimizi sunuyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi