TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Antalya kampını iyi bir hazırlık dönemi geçirerek tamamladı. Teknik heyet tarafından Cumartesi tamamlanan kampın ardından futbolculara 2'er günlük izin verildi.
HACI DEMİR: "FUTBOLCULAR İZİNLİ, SALI İDMANDA OLACAKLAR"
Zonguldakspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir "Antalya'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kampın ardından Teknik Direktörümüzü Serkan Afacan tarafından futbolculara 2'şer gün izin verildi. Hafta sonu ikinci yarının ilk maçını sahamızda lider Manisa FK ile oynayacağız. Bu maç öncesinde futbolcularımız Salı günü Zonguldak'a dönerek idmanlara başlayacak. Şu anda kesinlikle bir sorun yok. Biz yönetim olarak futbolculara olan sözlerimizi imkanlarımızı zorlayarak tutmaya çalışıyoruz. Onlar da takım için elinden gelenin fazlasını yapacak. Futbolcularımızın hepsi karakterli çocuklar. İdman Pazartesi olmadığı için tüm futbolcular memleketlerinde izin yapıyor. Salı gününden itibaren idmanlar başlıyor. Hepsi idmanda olacak" dedi.
"ÖNCELİK FUTBOLCULARIN ÖDEMESİ, TRANSFER İKİNCİ PLANDA"
Demir, "Biz öncelikle mevcut futbolcularımızın alacakları için çaba gösteriyoruz. Önce onların emeklerinin karşılığını vereceğiz. İmkanımız olursa transferi dönemi bitmeden transfer düşünüyoruz. Ama zor görünüyor" dedi.