TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor bugün sahasında oynadığı 1922 Konyaspor'u 90+3'üncü dakikada Berat'ın attığı golle 2-1 mağlup etti.

GOLÜN ARDINDAN ORTALIK KARIŞTI
Zonguldak Kömürspor'un golünün ardından tüm Zonguldak Kömürsporlu futbolcular ve teknik heyet Berat'ı kutlamak için küme oldu, büyük sevinç yaşandı.

Ancak Konyaspor'un yardımcı antrenörü ve menejeri Mesut Ertekin 90+3'te yedikleri golün ardından koşarak saha içine girdi ve ceza sahası içinde kendi futbolcularına yedikleri gol için büyük tepki gösterdi. Güvenlikgüçleri ve diğer yardımcı antrenörler Mesut Ertekin'i tutarak zorla soyunma odasına götürdü.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte 1922 Konyasporlu futbolcular soyunma odasında kendilerine kötü söz kullandığı iddia edilen kendi yardımcı antrenörleri ve menejerleri Mesut Ertekin'i soyunda odasında darp ederek bayılttıkları iddia edildi.

ACİL AMBULANS ÇAĞIRILDI
Soyunma odasında çıkan kavganın ardından baygınlık geçiren Mesut Ertekin için yöneticiler acilen ambulans çağırdı. Mesut Ertekin'e ilk müdahale soyunma odasında yapılmasının ardından acil olarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.