TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da geçtiğimiz sezon forma giyen orta saha oyuncusu Hasan Küçcük sezon sonunda alacaklarını alamadığı gerçekçesiyle Zonguldakspor'u TFF'ye şikayet etmişti. Oysa Zonguldakspor yönetimi futbolculardan bir süre zaman istemiş ve alacaklarının geri kalanını ödeme garantisi vermişti. Zonguldaksporlu hiç bir futbolcu alacakları için TFF'ye şikayette bulunmamış ve tüm alacaklarını verilen sürede tahsil etmişti.

Zonguldakspor ile 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Zonguldakspor yönetimi TFF'ye şikayeti üzerine Hasan Küçcük ile sözleşmesini fesederek alacaklarına karşılık bonservisini vermişti.

AMED SPORTİF'TE ZONGULDAKSPOR'U MUMLA ARIYOR
Zonguldakspor'dan ayrıldıktan sonra bu sezon başında 2. lig Beyaz grup ekiplerinden Amed Sportif'e transferr olan Hasan Küçcük alacakları için şikayet ettiği Zonguldakspor'u mumla arar oldu.

ALMA ZONGULDAKSPOR'UN AHINI...

Amed Sportfli tüm futbolcular sezon başından bu yana alacaklarını alamadıkları gerçekçesiyle bugün idmana çıkmadı. Kulüp personeli ise işi bıraktı. Fubolcular adına takım kaptanı Amed Sportif yönetimi ile alacakları konusunda görüştüğü ve her hangi bir olumlu sonuç alamadıkları öğrenildi.

Zonguldakspor'da geçtiğimiz sezon alacaklarını büyük bölümünü tahsil etmesine rağmen az miktardaki alacakları için TFF'ye şikayette bulunan Hasan Küçcük'ün Ahmet Sportif'te hiç para alaması "Alma Zonguldakspor'un ahını... " dedirtti.

Editör: Pusula Gazetesi