TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda play-off mücadelesi veren Hacettepe karşısında sahadan 0-0'lık sonuçla ayrılarak 35 puana yükselen Zonguldakspor'da futbolcular karşılaşmayı değerlendirdi. Kamil, Okan Duran ve kaleci Mustafa Söylemez iyi maç çıkardıklarını söylediler.

KAMİL İÇER: "1 PUANDA İYİDİR"

Zonguldakspor'un başarılı stoperi Kamil İçer Hacettepe karşısında takımın iyilerinden biriydi. Başarılı futbolcu maçın ardından yaptığı değerlendirmede "Takım arkadaşlarım elinden geleni yaptı. Sahamızda yenmek istiyorduk ama 1 puanda iyi diyelim. Rakip Hacettepe play off içerisinde olmak istiyor.Puan aldığımız için mutluyuz. Hakem arkadaşımız dördüncü sarı kartı göstererek beni sarı kart cezalısı durumuna düşürdü. O sarı kart olarak görmüş pozisyonu. Sağlık olsun. Takım arkadaşlarını Pendik'de yalnız bırakacağımız için üzgünüm''dedi.

OKAN DURAN: "İYİ MÜCADELE ETTİK"

Attığı kritik gollerle takıma can veren defansın kilit isimlerinden Okan Duran 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiklerini belirterek "Her zaman olduğu gibi taraftarımıza yine teşekkür etmek istiyorum. Takımı yalnız bırakmadılar. İlk hedefimiz ligde kalmayı garantilemek ve sonra alabildiğimiz kadar puan toplamak. İyi mücadele ettik. Rakipte iyiydi. Elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyarak maç 0-0 bitti. İyi mücadele oldu" dedi.

MUSTAFA SÖYLEMEZ "BENİM İÇİN İYİ MAÇ OLDU"

Kaleci Sinan Ören'in cezalı olması nedeniyle Hacettepe maçında sahaya 11'de çıkan kaleci Mustafa Söylemez maç boyunca hatasız oynadı. Teknik heyetin beğenisini toplayan Mustafa "Gol yemedik. İyi bir 90 dakika oldu. Hoca bugün bana şans verdi. Ben oynadım. Benim içinde iyi bir maç oldu. Takım halinde iyiydik. Bizi daha iyi günler bekliyor''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi