TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor ikinci yarının ilk maçında sahasında Altay'ı konuk edecek. Bu zorlu karşılaşma öncesinde hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden kırmızı-lacivertli ekipte moraller yerinde.

Dün gerçekleştirilen idmana Barış Şeref nezaretinde ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-lacivertli ekip daha sonra çift kale maçta yaptı. Futbolcuların istekli olduğu görülen idman boyunca Teknik Direktör Şenol Demir zaman zaman futbolculara uyarılarda bulundu.

KALECİLER REKABET İÇİNDE
Zonguldakspor'a sezon başında Şanlıurfaspor'dan transfer edilen Kaleci Sinan Ören son iki maçta sakatlanıncaya kadar gösterdiği performansla beğeni toplarken, Kaleci Mustafa Söylemez son iki maç olan Şanlıurfaspor ve Nazilli Belediyespor maçlarında forma giymişti. Üçüncü kaleci konumundaki Cantuğ'un devre arasında takımdan ayrılmasının ardından Payasspor'dan transfer edilen kaleci Ahmet dahil üç kaleci arasında büyük rekabet yaşanıyor.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde Zonguldakspor oynadığı 17 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi ile topladığı 23 puanla 10.sırada bulunuyor. Rakip Altay ise şampiyonluk mücadelesi veren ekipler arasında bulunuyor. Altay 17 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi ile 32 puanla 2.sırada bulunuyor.

Editör: Pusula Gazetesi