TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da futbolcular alacaklarının ödenmediği gerekesiyle Pazartesi ve Salı günü idmana çıkmamıştı. Antalya kampında da bildiri yayınlayan futbolcular yönetimin hesaplarına para yatırmasının ardından kente döndü.
Cumartesi günü ikinci yarının ilk maçını Manisa Futbol Kulübü ile Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da oynayacak olan kırmızı lacivertli futbolcular idman için Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 15.00'da buluştu.
HÜRFİKİR VE FUTBOLCULAR TOPLANTI YAPTI
Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve takım kaptanı Sinan Ören, futbolcularla Fener'de bulunan Sporcu Fabrikası Konferans Salonu'nda bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdiler. Hürfikir ve futbolcular arasında yapılan toplantı yaklaşık 30 dakika sürdü. Futbolculara alacakları konusunda garanti veren Hürfikir ikinci yarı beklentilere cevap veren, varını yoğunu ortaya koyan bir takım isteyen taraftarın beklentilerini karşılamaları konusunda talepte bulundu.
KAPTAN SİNAN ÖREN DE KONUŞTU
Takım Kaptanı kaleci Sinan Ören de futbolcu arkadaşları ile konuşarak onları Manisa Futbol Kulübü ile oynanacak maça motive etti, yönetimin elinden geleni yaptığını, ancak kentin ileri gelenlerinin de yönetime destek vermesi gerektiği görüşünü savundu.
Zonguldakspor'lu futbolcular Perşembegünü tam takım olarak idmana çıkarak Manisa Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını sürdürecek.