TFF 2. Lig kırmızı gruptaki temsilcimiz Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi Bandırma maçını değerlendirerek, cumartesi günü Şanlıurfa maçının önemli olduğunu söyledi. Terzi "Bireysel hatalarla 2 tane kötü gol yedik. O goller bizi baya sarstı ama asla mücadelen vazgeçilmedi. Çocukların 90 dakika mücadelesi 2-2 eşitliği yakaladı. Hatta 3-2 veya 4-2 bile olabilirdi. Bandırma'ya gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bizde onların başını eğecek futbol oynamıyoruz. Hedefimiz içerde oynayacağımız Şanlıurfaspor maçını kazanmak''dedi.

"KUPA MAÇLARI NEDENİYLE CUMARTESİ OYNUYORUZ"

Terzi, "İç sahadaki son iki maçımızın Cumartesi oynanması bunlar Federasyonun kupa maçına ve iddiaya göre ayarlamaları. Buna yapacak bir şeyimiz yok. Çarşamba günü kupa maçımız var. Onun için Cumartesi olması normal. Ama taraftarlarımız gelmek için her fırsatı değerlendireceğine inanıyorum. Bizim bundan sonra en ihtiyaç duyduğumuz şey seyirci desteği" dedi.

"TAKIMI BÜTÜN OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ"

Bandırma maçında yapılan oyuncu değişikliklerinin ardından oyunun skorun 2-0'dan 2-2'ye gelmesini değerlendiren Terzi, ''Yaptığımız değişiklerde çıkan oyuncularda iyi mücadele ettiler. Biz bunu sadece çıkan ve giren değil bütün takım olarak değerlendiriyoruz. O yüzden çocuklarımızın mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Tabi oyuna giren oyuncularında mutlaka katkı oldu. Futbol takım oyunu. Biz bir takımız'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi