Zonguldakspor'un şanssız futbolcusu Burak Can Et geçtiğimiz sezon Hacettepe maçında yaşadığı sakatlığı tamamen atlattı. İdmanlarda form durumunun yavaş yavaş üst düzeye çıktığı gözlenen Burak ve takıma alt yapıdan dahil edilen genç futbolcu Ruşen Çakmakçı idmanlarda sıkı çalışıyorlar.

BURAK DÜZELDİ, GÖREV BEKLİYOR

Tecrübeli sağ bek oyuncu Burak Can Et "Sakatlığımı tamamen atlattım. Hocam şans verirse forma bekliyorum. Ligin bitimine 3 hafta kaldı. Hoca şans verirse elimizden geleni yapmak istiyoruz. Ne yükselme ne de düşme durumumuz var. Oynamayan arkadaşlara şans vereceğini söyledi hocamız. İnşallah son 3 maçta hoca şans verirse elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Şu an için bir sıkıntım yok. Önümüzdeki sezon Allah büyük. Ne olacağı belli değil. Futbol hayatım burada ya da başka bir yerde devam edecek. Sağlık durumumla ilgili şu an için bir sıkıntı yok. Her şey yolunda" dedi

RUŞEN KENDİSİNİ GÖSTERMEK İSTİYOR

Alt yapıdan yetişen ve geçtiğimiz hafta A takıma dahil edilen genç futbolcu Ruşen Çakmakçı ise "Son üç haftamız kaldı. Son 3 hafta takımla birlikte idmana çıkacağım. Sonrasında bakacağız. İyi çalışmaya özen gösteriyorum. İdmanlarda kendimi göstermeye çalışıyorum. Burada forma giyebilmek güzel bir duygu. Abilerimde burada yardımcı oluyorlar. Hedefim, Zonguldak Kömürspor'da ilerleyen yıllarda sürekli olarak forma giyebilmek. Kendimi gösterip burada oynamaya çalışacağım. Bana güvenenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi