Zonguldakspor'un başarılı file bekçisi Sinan Ören sakatlığının tamamen atlattı, takımla birlikte çalışmalarına devam ediyor. Sinan Ören Kahramanmaraşspor ve 24 Erzincanspor maçlarını değerlendirdi.

"HAFTAYI MAÇ YAPMADAN GEÇİRDİK"

Sinan Ören, "Kahramanmaraşspor'un maçının Corona Virüs nedeniyle ertelenmesiyle birlikte haftayı maç yapmadan geçirdik. Bu sezon biraz sancılı geçiyor, biliyorsunuz biraz futbolun önüne geçen olaylar var bu test olayları futbolcuları çok yoruyor. Arkadaşlarımız yaklaşık 10 saat yolculuk yaptılar. Otele vardılar maç oynanamayacağı söylenince direk Zonguldak'a geri döndüler. 1,5 gün yollarda geçti."

"ERZİNCAN MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK KRİTİK"

Ligde ikinci sırada bulunan 24 Erzincanspor maçınını değerlendiren Sinan Ören "Rakibimiz 24 Erzincanspor 6 maçın 5 tanesini kazanan bir takım ama birilerinin dur demesi gerekiyor. İnşallah yarın (Cumartesi) rakibe dur diyen biz olacağız" dedi.

"DAHA ÇOK KOŞMAMIZ, MÜCADELE ETMEMİZ ŞART"

Erzincanspor karşısında daha çok koşup mücadele etmeleri gerektiğini belirten Sinan Ören ''Cumartesi ise çok çok önemli bir maçımız var. Biliyorsunuz 24 Erzincanspor'da 6 da 5 yapan bir takım ama birilerinin dur demesi gerekiyor. İnşallah dur diyende biz olacağız bu durumda. Daha çok koşmamız lazım, daha çok motive olmamız lazım. Bizim yapacaklarımızın bunlardan daha iyi olacağına eminiz. Arkadaşlarla bu doğrultuda konuşuyoruz eksik olan şey de güvenimiz. Sezon başındaki gibi bunu tekrar yakalamamız için bize 1 galibiyet lazım. Bu galibiyet de inşallah bu hafta gelecek. Sıralamadan ziyade şimdi bizim yaptığımız işe odaklanmamız gerekiyor. Doğruları yapıyor muyuz, yapmıyor muyuz? Önemli olan bu Bunları yaptıkça sıralama yukarıya doğru çıkacaktır. Bunun en yakın örneği geçtiğimiz hafta oynanan Amedsportif maçı belki de. 10. sıralardaydı ama şuan yukarılara tırmandılar. O yüzden fazla strese girmemek gerekiyor. Strese girmemek için de futbolun doğrularını yapmak gerekiyor. Bu sebeple iyi koşup, iyi mücadele edip kötü gidişata son vermemiz şart" dedi.

"FUTBOL HAYATI ÇOK KISA"

Sinan Ören, "Futbol hayatı çok kısa. Daha dün gibi hatırlıyorum ilk oynadığım maçı. O dönemlerin nasıl geçtiğini anlamadım bile. O yüzden sahip çıkmaları gerekiyor. Oynadıkları formaya, işlerine en başında da akıttıkları ter için bu işlere sahip çıkmaları gerekiyor. Bu doğrultuda pırlanta gibi çocuklar. Bizde tecrübelerimizle onları faydalandırmaya çalışıyoruz. İnşallah ben ve diğer arkadaşlarımız onların daha iyi yerlere gelmesi için çabalayacağız. Onlarda daha çok çabalamalı" dedi.