Zonguldak'ta futbol camiası Hakemlerin bayramlaşma programında bir araya geldi. Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Zonguldak Şubesi'nin gelenekselleştirdiği bayramlaşma programı Dernek binasında gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Nurettin Demir, İl Hakem Kurulu Başkanı İlkay Güner, Spor Saha Komiserleri Dernek Başkanı Bülent Tuna, Ulusal Gözlemci Erol Pesen, gözlemciler ve hakemler katıldı. Bayramlaşma programında da konu yine futboldu. Futbol üzerine yapılan sohbetler zaman zaman esprilere neden olurken, program samimi bir ortamda gerçekleşti.

Dernek Başkanı Nurettin Demir, programda bir konuşma yaparak davete katılanlara teşekkür etti. Demir "Yeni bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm İslam alemi ve spor camiasının Kurban bayramı kutlu olsun. Biz hakemler olarak ilimizi gerek burada gerekse dışarıda en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösteriyoruz. Zonguldak hakemliğini üst seviyelere çıkarmayı planlıyoruz. Herkese davete katıldıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi