TAHİR BABAOĞLU: "BAŞARI İÇİN GELDİM"

Zonguldakspor'un Amed Sportif'den transfer ettiği santrafor Tahir Babaoğlu takımla birlikte idmana çıkarken, idman öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Başarı için Zonguldakspor'a geldiğini belirten Tahir "İnşallah Zonguldakspor forması adlında burada güzel şeyler yaşayarak Play-off şansımızı devam ettiririz. Takım arkadaşlarıma yardımcı olmak için geldim. İnşallah benim için de onlar içinde en iyisi olur, güzel bir sezon geçiririz. Transfer dönemi bazı sıkıntılardan dolayı uzun sürdü. Ancak son anda güzel bir şekilde sonuçlandı ve Zonguldakspor'a geldim. Fiziki durumum şu an çok hazır değilim, eski takımımda yaşadığım sıkıntılardan dolayı. Takımla birlikte değildim. 2 ya da 3 haftaya kadar kendimi toparlayabilirim diye düşünüyorum. Zonguldakspor Kulübü köklü bir camia. Bunun bilincindeyim. İyi bir taraftar potansiyeli olduğunu da biliyorum. 10 bin, 20 bin taraftara oynadığı dönemleri de biliyorum. Onlar bizden desteklerini esirgemesinler. İyi, kötü her zaman bizim yanımızda olsunlar. Bizde umarım bekledikleri başarıyı ulaştırırız" şeklinde konuştu.

BAŞKAN CANER TAHİR'E BAŞARI DİLEDİ

Yeni trnasfer Tahir Babaoğlu ve Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Fener'de gerçekleşen idman sırasında bir araya geldiler. Başkan Caner "Umarım burada gol özlemi sona erer. Goller ile başlarsın. Allah sakatlık vermesin. Her iki tarafa da hayırlı olsun." dedi.

FURKAN DEMİR "ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ"

Zonguldakspor'un Boluspor'dan transfer ettiği 19 yaşındaki golcü futbolcu Furkan Demir Konya Anadolu Selçuk maçı öncesinde umut veren açıklamalarda bulundu. Kötü gidişattan kurtulacaklarını belirten Furkan takım içindeki arkadaşlık ortamından çok mutlu olduğunu söyledi.

Furkan "Zonguldakspor'a geldiğim için çok mutluyum. Ortam çok iyi. Herkes birbiri ile bağdaşmış bir şekilde. Arkadaşlık ortamı çok iyi. Yaşanan bu kötü gidişata arkadaşlarımla birlikte son vermek istiyoruz. Şanssızlık nedeni ile oluyor bizim yenilgilerimiz. Çünkü arkadaşlarımın hepsi iyi oyuncular. Hepsine güveniyorum. İnşallah ilerleyen süreçte yükselişe geçeceğimize inanıyorum.

Şenol Hoca görev verdiği takdirde her zaman hazırım. Takım arkadaşlarım ne kadar koşuyorsa, onlardan daha fazla koşmak için çalışacağım. Ben Zonguldakspor'a katkı sağlamak için geldim. Bunu da takım içindeki ağabeylerimle birlikte başaracağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi