TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edenZonguldakspor'da moraller bozuk. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarları hayal kırıklığına uğratan Zonguldakspor şampiyonluk yarışından haftalar önce koptu, play-off hedefinden de uzaklaştı. Kümede kalma mücadelesi veren takım haline gelen Zonguldakspor deplasmanda oynadığı Kırklarelispor maçından da 3-0 gibi skorla farklı yenik ayrılarak bir şok daha yaşattı.

ÖNLENEMEYEN DÜŞÜŞ SÜRÜYOR
Zonguldakspor Kırklarelispor karşısında 8'nci dakikada Emre Balkı'nın ayağından yediği golle 1-0 yenik duruma düştü. İlk yarısı bu skorla biten karşılaşmanın 52'nci dakikasında rakip bu kez Ahmethan Köse ile 52'nci dakikada 2-0'lık üstünlük sağladı. Son iki haftadır maça yedek başlayan Okan Eken'i 60'ncı dakikada oyuna alan Teknik Direktör Cahit Terzi, skoru değiştirecek hamleleri yerinde yapamayınca Kırklarelispor 90'ncı dakikada skoru 3-0 yaptı. Kırklareli'nden hezimetle dönen Zonguldakspor haftayı 16 puanla 14'ncü sırada tamamladı.

YÖNETİM RADİKAL KARARLAR ALACAK, FATURA AĞIR OLACAK

Son 9 resmi maçta yalnızca 1 kez galip gelebilen Cahit Terzili Zonguldakspor'da yönetimin olağanüstü toplantı yapıp radikal kararlar alacağı öğrenildi. 3-0'lık son Kırklarelispor yenilgisi sonrasında sinirlerin iyice gerilmesi yönetimi harekete geçirdi. Alınacak kararların ardından bazıları için faturanın ağır olacağı öğrenilirken, yönetimin ne gibi karar alacağı ise merak konusu oldu.

TARAFTAR İSYANDA: "FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİYİZ"

Zonguldakspor yönetimi her geçen hafta takımdan umudunu keserken, "Freni patlamış kamyon gibiyiz. Hızla uçuruma doğru gidiyoruz. Zonguldakspor bu olamaz. Yönetim gereğini bir an önce yapmalı" şeklinde tepkilerini dile getiriyor.

STAT: Kırklareli Atatürk

HAKEMLER: Hasan Kaçar, Birtan Yavuz, Mehmet Akıncık

KIRKLARELİSPOR: İbrahim, Davut, Müslüm, Emre Balkı, Ahmethan (Dk. 80 Ümit), Caner Bulut, Denis (Dk. 64 Emre Keleşoğlu), Mert, Caner Koca, İlter, Yusuf (Dk. 76 Semih)

ZONGULDAKSPOR: Sinan Ören, Okan Duran, Şevket Güngör, Kemal Cingirt, (Dk. 71 İsmail) Gencay Erten, Berkan Akdeniz (Dk. 60 Okan Eken), Onur Eriş, Turan Yılmaz, Emre Kara, Mert Caymaz (Dk. 78 Hüseyin Yılmaz ) Tahir Babaoğlu,

GOLLER: Dk. 8 Emre Balkı, Dk. 52 Ahmethan, Dk. 90+2 İlter (Kırklarelispor)

Editör: Pusula Gazetesi