Fotoselli kapı ve kepenk sistemleri, Fenestra garantisiyle sizlere sunulmaktadır. Satış ve montaj işlemleri, süreç boyunca; müşteri memnuniyeti çerçevesinde yerine getirilmektedir.

Fotoselli Kapı ve Teknik Özellikleri

Fotoselli kapı dediğimiz ürünlerin, genellikle kişinin yaklaşımını algılayan sensörleri sayesinde; otomatik olarak açılabilen kapı sistemlerine denmektedir. Teknik özellikleri ile göz doldurmaktadır. Sessiz çalışma prensibinin yanı sıra ısı yalıtımı ve ses yalıtımı sağlamakta olan duyarlı bir kapı modelidir. İçerisinin, güneş ışığından ve de ısısından faydalanmasını sağlar. Ürünün 2-4 yıllık garantisi mevcuttur. Özellikle en dikkat çeken özellikleri sağlamlığı ve uzun süre kullanım ömrünün olmasıdır. Kullanılan kapının çizilmelere, darbelere karşı dayanıklı malzemeden yapılmaktadır. Ayrıca her alanda ve mekanda rahatlıkla kullanılabilir. Yağış, kar, soğuk ve sıcak gibi durumlardan kesinlikle etkilenmez. Böylelikle, kış ve yaz aylarında içerinin ısı düzenini ayarlayabildiğinden kayıp yaşamazsınız. İsteğe bağlı renk ve tasarımlarla, ürünler; kişiselleştirilebilir. Fotoselli kapı montaj işlemleri, uzman personeller tarafından; çok kısa sürede gerçekleşmektedir. En çok tercih edilen cam modelleridir. Tercih edildiği alanlar ise; özel şirketler, hastane, AVM, metro vs. gibi yerlerde çokça tercih edilmektedir.

Otomatik Kepenk Sistemleri ve Avantajları

Otomatik kepenk sistemleri, uzun ömürlüdür. Dışarıdan gelecek etkilere karşı dayanıklı olan otomatik kepenk ürünleri, uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. İsteğe bağlı renk ve tasarımlarla kişiselleştirilebilir. İstenen renge ve boyutlara göre tasarlanabilmekte ve de ihtiyaca göre düzenlenebilmektedir. Sistem, güvenliğinizi en üst düzeye taşır. Dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı caydırıcı yapıda olmasının yanında, kilit sisteminin kırılması ihtimali de olmadığından güvenilirdir. Otomatik kepenk motoru güçlü ve de dayanıklıdır. Uzun yıllar boyunca, sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Güvenliğin gerektiği mağaza ve benzeri tüm alanlarda, kullanımı sıklıkla tercih edilmektedir. Otomatik yapıya sahip olan ürün, bir butonla açılabileceği gibi; kumandalı olarak da açılabilmektedir. Otomatik özelliği sayesinde, hızlı ve de pratik bir kullanım sağlar. Oldukça sessiz çalışan bir motora sahiptir. Elektrik kesilmesi durumunda da, yedek jeneratörün devreye girmesiyle yahut manuel olarak kullanılabilmektedir.

Otomatik Kepenk Sistemlerinin Özellikleri ve Tercih Sebepleri

En çok dikkat çeken özelliği ise, size özel renk ve model seçebilme konusunda tercih edilmektedir. Güvenlik kilidi aksamları, son derece sağlam malzemelerden üretilmektedir. Birçok firmanın güvenlik konusunda ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Ürün motoru son derece sessiz çalışabilme özelliğine sahip olup, uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Hırsızlık ve soygun olaylarından korunmada, hayati bir rol üstlenmektedir. Ürünün kullanım sistemleri, bütünüyle elektronik olan devrelerle sağlanmaktadır. Ürünün kilit ve benzeri sistemleri, yeniden yapılandırılabilir bir özelliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde de, uzun ömürlü ve sorunsuz bir kullanım sağlamaktadır. Gerekli olan tüm montaj işlemleri, kısa zaman içerisinde yapılır. İhtiyaç duyulabilecek tüm yedek parça ve tamirat işlemleri için de, kolayca iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi edinmek ve fiyat bilgisi almak için fenestra.com.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.