Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Kazadan sonra gelerek polise kazayı eşinin yaptığını söyleyen sürücü Fahrettin Çağlar, eşi Özlem Çağlar ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza Bağlık Mahallesi İsmail Mazlumcu sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Tuncay Şişman (27) idaresinde ki 67 LV 439 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Fahrettin Çağlar (41) idaresindeki 81 EV 234 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada Tuncay Şişman'ın kullandığı araç alev alarak yanmaya başlarken, araç içindeki Emine Gamze Aygın çocuklar Esra Özmen ve Gözde Özmen çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarılarak yol kenarına alındı. Kazada Tuncay Şişman idaresindeki otomobil de bulunan Emine Gamze Aygın (21) çocuklar Esra Özmen (2) ve Gözde Özmen (3) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı.

HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM

Araç sürücülerinden Tuncay Şişman, polisin kazayı hatırlayıp hatırlamadığı sorusuna "Hiçbir şey hatırlamıyorum. Arabada benden başka kimse varmıydı. Onu bile hatırlamıyorum" diyerek yanıt verdi. Kafasına darbe aldığını söyleyen sürücü Tuncay Şişman polisin olay yerine çağırdığı ambulans ile Ereğli Devlet hastanesine gönderildi.

İKİNCİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ KAÇTI

Olay yerine gelen trafik ve karakol ekipleri, kazaya karışan ikinci aracın sürücüne ulaşmaya çalıştı. 'Kazayı gören var mı' sorusu yanıtsız kalırken, çevrede ikinci aracın sürücüne ulaşmak için çalışma başlatıldı. Bu sırada polisin yanına gelen Fahrettin Çağlar, aracın kendisine ait olduğunu ancak sürücünün eşi olduğunu iddia etti. Araç sahibi Fahrettin Acar ile kazayı kendisinin yaptığını söyleyen eşi Özlem Çağlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis karakolunda Özlem Çağlar sürücünün kendisi olduğunu iddia ederken, Fahrettin Çağlar ise yapılan alkol testinde 140 promil alkollü olduğu öğrenildi. Polis sürücüyü tespit edebilmek için çalışma başlattı.

Diğer yandan polis ve itfaiye ekipleri Fahrettin Çağlar'a ait otomobilde kutu bira bulurken, hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hurdaya dönen araçlar çekici ile kaza yerinden kaldırılırken, Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi