Ak Parti Gökçebey İlçe Teşkilatı 6'ncı Olağan Kongresini Kapalı spor salonunda gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ardından Ak Parti Gökçebey İlçe Teşkilatı 6'ncı Olağan Kongresi başladı. Hayrettin Karadağ başkanlığında tek liste ile yapılan kongreye; Ak Parti Zonguldak milletvekilleri TBMM tezkere için olağan üstü toplantıları nedeniyle katılamaz iken, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 22 ve 23'üncü Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Filyos belediye başkanı Ömer Ünal, Nebioğlu Belde Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, MHP Gökçebey Eski İlçe Başkanı Sezgin Karademir, Eski İl Başkanı Hamdi Uçar, Gaziler Köyü Muhtarı Zeki Usluoğlu, Bodaç Köyü Muhtarı Ercan Biciçi, Veyisoğlu Köyü Muhtarı İsmail Aydemir, davetli konukların yanı sıra çok sayıda delegeler katıldı.

Divan Başkanı Ali Temur, Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca, Katip Üyeler; Lokman aydın, Songül Aladağ ve İsmail Alaoğlu oy birliğiyle seçildi. Açılış konuşmasını Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ Yaptı.

Yaptığı açılış konuşmasında AK Parti kongrelerinin bir şölen havasında geçtiğini ifade eden Başkan Karadağ ; "Her seçimden başarıyla çıkmamız bu sevgi ve heyecandır. Büyük bir lidere sahibiz ve gücümüzü halktan alıyoruz. Bu davanın asıl sahibi Türk halkıdır. Lideri de kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Gökçebey'de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Bizleri bu göreve layık gören yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Şuan karşınızda 14 yıldan beri çok severek gerçekten yorulup ama bir o kadar da keyif duyarak davamıza en iyi şekilde sahip çıkarak görev almış biriyim. 14 yıldan bu tarafa tüm seçimlerde zaferle çıkmasını bilen , çalışkan, yenilikçi, icraatçı ve her gecen gün oyunu yükselten bir partide görev yapmak, nefer ve askeri olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İlçe başkanlık görevini 11 aydan beri atama ile yürütmekteyim. Bugün yapılan 6'ncı olağan kongremizde tekrar aday olmamda bana destek olan teşkilatıma, Belediye Başkanlarıma, İl Teşkilatıma ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımıza Sayın Mustafa Ataş'a teşekkür ediyorum. Bende, şahsım ve teşkilatım adına bu görevi en iyi şekilde yapacağımız söz veriyorum. Gökçebey'e hizmet eden Belediye Başkanımız Vedat Öztürk'e de sonsuz teşekkür ediyorum.

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ. Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Recai Delioğlu, Vedat Tuzcuoğlu, Hüseyin Öztürk, Arif Öztürk, Erdal Biciçi, Aslı Bostancı, Aydın Arabacı, Hülya Öztürk, Hamza Bostancı, İlknur Bostancı, Mehmet Yaman, Basri Kabakcı, Yunis Durdubaş ve Ayhan Biciçi seçildi. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Aydın Akkuş, İsmail Kılınç, Hasan uslu, Tahsin Temel, Sabattin Kapusuz, Erdoğan Karademir, Erhan Eliçora ve Hilmi Berber seçildi. İl Kongre Delege Adayları: Üst Kurul Asil Liste: Hayrettin Karadağ, Vedat öztürk, Sezgin Özdemir, Rahmi Albuz, Recai Delioğlu, Hüseyin Öztürk, Arif Öztürk, Erdal Biciçi, Aslı Bostancı, Aydın Arabacı, Hülya Öztürk, Hamza Bostancı, İlknur Bostancı, Mehmet Yaman, Basri Kabakcı, Yunis Durdubaş ve Ayhan Biciçi, Serap Adıyaman Öztürk, Ümit Gökdemir, Fevzi Adıbay, İsmail Kılınç, İsmet Karcı, Ender Aydemir, Lokman aydın, Sema Kayabaşlı, Barış Aksakal, Kemal Etçibaşı ve Hüzeyfe Özdoğan seçildi. Üst Kurul Yedek Liste: Hasan Uslu, Erdoğan Karademir, Şenay Demirci, Canan Tuzcuoğlu, Asiye Kaya, Nihal Tahtabaş, İsmail Demiray, Siyami Çaylı, aslı Bostancı, Hülya Öztürk, İlknur Bostancı, Yunis Bostancı ve Esra Biciçi seçildi.

Editör: Pusula Gazetesi