Öğretmen evinde gerçekleştirilen iftar programına AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'un yanı sıra, eski Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, eski İl Başkanı Hamdi Uçar, bazı partili Ereğli Belediye Meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, eski belediye meclis üyeleri, eski ilçe başkanları olmak üzere çok sayıda partililer katıldı.

Ezanın okunmasının ardından oruçlar açılırken, programın açılış konuşmasını Ak Parti ilçe Başkanı Fatih Çakır yaptı. Çakır konuşmasında "Ramazan ayı manevi iklimin en yüksek olduğu ay. Bu ayda da teşkilat olarak çalışmalarımızı sürdürdük. İftar programlarımızı ana kadememiz, gençlik ve kadın kollarımız belediye ile il genel meclis üyelerimiz ile birlikte yaptık. Şehit ve Gazi ailelerimiz ile bir iftar programı gerçekleştirdik. Bugün siz değerli büyüklerimiz ile iftar gerçekleştiriyoruz. Yarın akşam muhtarlarımız ile birlikte iftar programı tertipliyoruz. Cuma günü de tüm Ak Parti' ye bugüne kadar emek vermiş genç kadro ve kendini genç hissedenlerle birlikte iftar programı yapacağız. Bunun yanında yaklaşık 750 aileye gıda desteği verdik. Gençlik kollarımızın tertip ettiği şehit ailelerinin bizzat evlerinde iftarlarına konuk olduk. Yoksul ailelerin masalarına konuk olduk" dedi.

RAMAZAN AYININ SONUNA KADAR ÇALIŞAMALRIMIZ DEVAM EDECEK

Ak Parti il Başkanı Zeki Tosun ise konuşmasında, Ramazan ayı boyunca ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve bu ziyaretlerin Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceğini kaydetti. Tosun konuşmasında "Ramazan ayında bizler teşkilatlarımız olarak 8 ilçemiz ve il merkezimiz başladığı günden beri sonuna kadar da çalışmalarımızı yapıyoruz. Şehitlerimizin evlerini ziyaret ediyoruz. Gazilerimizi ziyaret ediyoruz.Kimsesiz çocuklarımızı ziyaret ediyoruz. Onlarla iftarlar yapıyoruz. kadın ve gençlik kollarımız ile ana kadememiz bu şekilde Ramazan ayının sonuna bayrama kadar bu şekilde devam edecek" dedi.

ESKİLER GÖREVİ DEVAM EDİYOR GİBİ ÇALIŞMALIDIR

Programın son konuşmasını Ak Parti önceki dönem milletvekili Polat Türkmen yaptı. Türkmen parti içinde ki hizmetin bayrak yarışı olduğunu, görevden ayrılanların hal görevdeymiş gibi çalışmaları gerektiğini vurguladığı konuşmasında "Eski olan, şimdiye kadar görev yapmış olan bu bir bayrak yarışıdır. O yarışın içerisinde kimler varsa. Bugün Türkiye'nin geldiği nokta neredeyse hepinizin ay çok hepimizin bir gayreti vardır. Emeklerimiz zayi olmamıştır. Dünyada ciddiye alınan gündem belirleyen, sözü dinlenen artık dünya devleti olan bir devletimiz var. Bir hükümetimiz ve bir Cumhurbaşkanımız var. Şunun için bunları söylüyoruz. Bundan önce görev yapmış arkadaşlarımız kendilerini görevin dışında hiç hissetmesinler. Aynı görevleri varmış gibi devam etmelidirler. Yeni kardeşlerimiz, görev almış mevcut kardeşlerimiz de o kardeşlerimizle irtibatlarını hiç kesmemelidirler" dedi.

Konuşmaların ardından iftar programı çay sohbetinin ardından sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi