Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Perşembe Belde Belediyesi'nin her yıl farklı mahallelerde düzenlediği iftar programların sonuncusu Merkez Mahalle'de gerçekleştirildi.
Belediye Çay Bahçesi'nde düzenlenen iftara, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ve eşi Emine Bircan Arcaklıoğlu, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ali Başören, Perşembe Karakol Komutanı Remzi Yiğit, CHP Perşembe Belde Başkanı İsmail Hakkı Durdu, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.
İftara katılanlara teşekkür eden Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam; " Paylaşmanın öneminin en fazla hissedildiği ay olan bir Ramazan ayını daha geride bırakmak üzereyiz. Bu yılda Beldemize bağlı tüm mahallerimizde ayrı ayrı iftar programı gerçekleştirdik. Bu akşamki iftarımıza değerli Çaycuma Esnaf Odası Başkanımız Hayri Kandemir destek olmuştur. Kendisine teşekkür ederim. Herkesin yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden kutlarım"diye konuştu. Okunan Kuran-ı Kerimin ardından iftar duasını İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu gerçekleştirdi.

Editör: Pusula Gazetesi