Türkiye Süper Liginde 253, 1.Ligi'nde 70, Türkiye Kupası'nda 49, 2.Lig Kırmızı Grubu'nda 47, Proxiimus Ligi'nde 21, Süper Final Avrupa Liginde 6 ve Avrupa Ligi elemelerinde 2 kez performans sergileyen başarılı oyuncu Kadir Bekmezci, kendisini Devrek Belediyespor'a, bağlayan sözleşmeye imza attı.

Hedefleri olan bir takım olduğu için Devrek Belediyespor'u tercih ettiğini belirten Bekmezci, "Memleketimin takımına hizmet etmek için buradayım. Devrek Belediyespor'un hedefi var, onun için hedefleri olan bir takıma geldim. Uzun yıllar Süper Lig'de futbol oynadım. İlk kez BAL'da oynayacağım. Süper Lig takımlarından birçok teklif vardı fakat ben hedefi olduğu için Devrek Belediyespor'u tercih ettim. Burada olduğum için çok mutluyum. Beni buraya davet eden Sayın Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'a teşekkür ediyorum. Ben de tecrübemle bu takımımıza katkı sağlamak istiyorum. İnşallah hedeflediğimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da yaptığı konuşmada, "Kadir Bekmezci gibi ünlü bir oyuncuyla çalışmak bizim için çok büyük onurdur. Kendi evine hoş geldin Kadir kardeşim" dedi. Başkan Bozkurt, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Anlaşmanın kendisine ve takımımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu transferin şehrimize ve kulübümüze başarılar getireceğinden şüphemiz yoktur. İnşallah şehrimiz ve kulübümüz adına hayırlı olur ve bu sezon sakatsız, başarılı bir sezon geçirmemize vesile olur. Bir kez daha Kadir kardeşime memleketine hoş geldin diyorum."

Bilindiği gibi Kadir Bekmezci, Boluspor, Elazığspor, Antalyaspor, Sivasspor, Hacettepe Spor, KFC Verbroedering Geel, KAS Eupen, Heusden-Zolder ve Standard U19 takımlarında oynamıştı.