Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Uluslararası Osmanlı Çileği festivalinde sahnede evlilik teklifi tyaşandı. Betül Demir konseri öncesinde sahneye çıkan Emre Demir, sevdiği Rümeysa Korkmaz' a konser alanına dolduran halkın karşısında evlenme teklifinde bulundu.

Uluslararası Osmanlı Çileği ve kültür festivalinde ana sahnede evlilik teklifi sürprizi yaşandı. 6 aydır birlikte olduğu sevdiği Rümeysa Korkmaz' a (23) evlilik teklifinde bulunmak isteyen Emre Demir (23), ana sahnede Betül Demir konseri öncesinde sahne de yerini aldı. Sevgilisi Rümeysa Korkmaz'ı sahneye çağıran Emre Demir, yüzlerce insanın önünde 'Benimle aynı evin anahtarını bir ömür boyu cebinde taşır mısın' sözleri ile diz çökerek evlilik teklifinde bulundu. Büyük sevinç yaşayan Rümeysa Korkmaz teklife 'Evet' cevabı verince sahne önünde toplanan kalabalık alkışlar içinde genç çifti kutladı. Takılan yüzük ve teklif sonrasında Rümeysa Korkmaz gazetecilerin 'Neler hissediyorsunuz' sorusuna 'Şu an çok heyecanlıyım. Bir şey konuşacak durumda değilim' cevabını verdi.

Emre Demir ise gazetecilere açıklamasında "Çilek festivali her sene düzenleniyor. Güzel bir organizasyon olsun istedim. Sıra dışı bir şey olsun istedim. Gönlümün sultanına ancak böyle bir teklif yakışırdı. herkesin huzurunda ve herkesin duymasını istedim. Onu da yaptım" dedi.

Genç çift evlilik teklifinin ardından sahneden ayrıldı.

Editör: Pusula Gazetesi