Saffet Bozkurt'un İlçe Başkanlığındaki AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri, ilçeye bağlı Ormanlı ve Yalı Boyu Bölgelerinde bulunan köy muhtarları ile Memur-Sen'e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Yönetimini ağırladı.

İlk olarak Ormanlı Bölgesinden yaklaşık 15 köy muhtarını ağırlayan AK Parti heyeti, hemen akabinde ise yaklaşık 10 köy muhtarın katılım sağladığı Yalı Boyu Bölgesindeki köylerin muhtarlarını kabul etti.

Muhtarların tek tek kendilerini tanıtarak, köylerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikleri ayrıca taleplerini de ifade etme fırsatı buldukları ziyaretlerde, İlçe Başkanı Bozkurt, kendilerine iletilen sorunların takipçisi olacaklarını söyledi. Muhtarların dile getirdikleri yol, su, kanalizasyon ve elektrik hatları gibi sorunlarla ilgili İl Genel Meclisi Üyelerinden de bilgi alan Bozkurt, "İnşallah bu sorunları hep birlikte asgari seviyeye indireceğiz" dedi.

YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRECEĞİZ

Muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bozkurt, "Önümüzdeki günlerde sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. Zaman zaman bölge toplantıları yaparak, sorunları ve yapılan çalışmaları yerinde göreceğiz. Bizler, bu güne kadar gerek ilçemize, gerek beldelerimize gerekse de köylerimize hizmet eden, bu hizmetlerde emeği bulunan herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da siz değerli muhtarlarımız, yönetim kurulu ve İl Genel Meclisi Üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, köylerimizin sorunlarını minimize etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Bozkurt, günün son ziyaretinde ise Memur-Sen'e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör ile Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Sendika yöneticileri, Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine 'hayırlı olsun' diyerek başarı dileğinde bulunurken; Bozkurt da teşekkür ederek geçmişte sivil toplum örgütlerinde ve partisinde yaptığı görevlerle ilgili bilgi verdi.