Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanlığını ziyaret etti. Vali Tutulmaz, gazilerimizle sohbet ederek, "Ülkemiz için yaptığınız fedakarlıklar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Her zaman sizlerleyiz" dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanlığına ziyarette bulundu. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile birlikte ziyarete giden Vali Tutulmaz, Gazilerle bir süre sohbet etti. Vali Tutulmaz, "Ülkemiz için yaptığınız fedakarlıklar hiçbir zaman unutulmayacaktır. Her zaman sizlerleyiz" diye konuştu.

VALİ TUTULMAZ'A ZİYARETLER SÜRÜYOR

Öte yandan, Vali Mustafa Tutulmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor. Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Saltukova Belediye Başkanı Halim Genç ve Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Çalışmaları konusunda bilgi sundular.

Ayrıca, Bolu Ulaştırma ve Altyapı 13. Bölge Müdürü Doruk Erdem Öncebe, Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz da hazır bulundu.