Zonguldaklı radyocu ve televizyon programcısı Cengiz Çağlayan'ın Bahçelievler Mahallesi Karadeniz Caddesindeki eski baba evinde çekimlerine başlanan 'Azubel' adlı korku içerikli filmde Cengiz Çağlayan'da rol alacak.
Merkez Site Karadeniz Caddesinde çekimlerine başlanan filmi içeriğinde, eski bir eve 7 ölümcül günahı işlemek için gelirler ve bu evden çıkmaları için yedi günahın yedisini de işlemeleri gerekir. Kibir, aç gözlülük, tembellik, oburluk, kıskançlık, şehvet ve öfkenin bir arada olduğu filmin çekimlerine ise hız verildi.
Yapımcılığını Yapım Apollon Film, Yönetmenliğini Fatih Gülaydın, Görüntü Yönetmeni Doğukan Mısır, Kurgu Murat Akbulut, Ortak Yapım Zebra Medya, Sanat Yönetmeni Celal Baran Yıldırım, Sanat Asistanı Nisa Nur Gümüş, Set amiri Çağlar Terzi, Yardımcı Yönetmen Ali Gülaydin, Ses Anıl Yılmaz, Cast Apollon Film &Ayhan Işik Production'un yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Mert Uzunmehmet, Alp Taş, Dilan Ural, Önem Pişkin, Kübra Dinç, Cengiz Çağlayan, Emre Gürkan Bıyık, Samed Yıldırım, Duru Yücel, Çağlar Terzi yer alıyor.
Filmin Kasım ayında vizyona girmesi bekleniyor.