Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Zonguldak'a yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'u makamında ziyaret etti.

Aşkar, Milli Eğitim Müdürü Tosun'a yeni görevinde başarılar dileyerek "Zonguldak'a hoş geldiniz, yeni görev yeriniz hayırlı olsun dedi.

Başkan Aşkar, ziyarette şu konuşmayı yaptı: "Sendika olarak ve sivil toplum örgütü olarak bizim derdimiz her gelen müdürün her gelen bürokratın Zonguldak'ta devlet-millet kaynaşması sağlamasıdır. Zonguldak ve Milli Eğitim olarak okumanın önemini yeni keşfettik. Yoksa 20-30 yıl öncesine kadar Zonguldak'ta okumayı çok fazla önemsemiyorduk. Ama şimdi özellikler TTK'nın işçi sayısının azalması, yeni iş yerlerinin açılması ile birlikte Zonguldak okumayı adeta yeniden keşfetti. Dolayısıyla bu yeniden keşfettiğimiz okuma seferberliğinde yeni başlayan müdürümüzün daha önceki görev yeri Yalova'daki MEB şubeleri ile çevresi ile beraber Zonguldak milli eğitimine katkı sağlama noktasında faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu kapsamda biz bundan önce Zonguldak Milli Eğitim ve hizmet eden diğer arkadaşlarımıza da kendisine sağlayacak katkı noktasında teşekkür ediyoruz. Her daim sendika olarak yaptığı her hayırlı hizmetli yanında olacağımızı ama Zonguldak'a hayırlı olmayan her işte ise karşısında olacağımızı burada bir kez daha belirterek başlamak istiyorum. Allah mahcup etmesin diyorum" diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Tosun ise "Bizim derdimiz vatanına, milletine, bayrağına sevdalı, üretken nesiller yetiştirme üzerine çalışmalar yapacağımızı herkese ifade etmek istiyoruz. Hoş bir seda bırakmak, bunu yaparken sorumluluğumuzun bilincinde olarak işlerimize dört elle sarılarak, aldığımız yerden daha yukarılara çıkartacak genç çalışmanın içinde olacağımızı belirtmek isterim. Ben bunu başarabileceğimizi güçlü olduğumuzu da bir haftalık incelemeden aldığım örneklerle ne çok güzel çalışmalar yapabileceğimize inanıyoruz. Zonguldak'ın hem cennet bir köşe olduğu coğrafi olarak çok güzel bir bölgede olduğunu hissediyorum hem de yapılacak çok iş olduğu noktasında atılacak adımları gerek Sayın valimizin desteğiyle gerek ilimizdeki sivil toplum ve diğer paydaşlarımızın testiyle ve bakanların sefer bizden takdir Allah'tan deyip sonucu elde edeceğimizi düşünüyorum ben hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.