Nisan ayı toplantısında açılış-yoklama ve saygı duruşunun ardından ilk gündem maddesi 2020 gelir tarifesinin bazı maddelerinde değişiklik yapılmasının görüşülmesiydi. Yapılan görüşme sonucunda beldemiz içme suyu şebekesinden su alan mesken abonelerinden Mart ayından başlamak üzere kriz sona erinceye kadar aylık 30 metreküpe kadar su tüketimlerinden yüzde 30 oranında indirim yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

İkinci gündem maddesi olarak; bir yıl görev yapmak üzere iki adet encümen üyesi seçilmesinin görüşülmesine geçildi. Belediye encümen üyeliği seçimi için yapılan gizli oylama sonucu Semra Özyurt 8 oy, Mevlüt Çelebi 7 oy alarak bir yıllığına belediye encümen üyesi olarak görev yapmalarına oy birliği ile karar verildi.

Gündemin üçüncü maddesi, Belediye Başkanının 2019 yılı faaliyet raporunun görüşülmesiydi. 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 19'ncu maddesi gereğince Belediye Başkanının faaliyet raporunun meclis başkan vekili başkanlığında görüşülmesi gerektiğinden, Başkan İnam, meclise başkanlık etmek üzere yerini 1'nci Meclis Başkan Vekili Yaşar Durdu'ya bıraktı. Belediye Başkanının 01.01.2019 -31.12.2019 tarihleri arasında icraatlarını içeren faaliyet raporu Başkan Vekili Yaşar Durdu'nun başkanlığında okunarak aynen kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Başkan Vekili Durdu, yerini tekrar Meclis Başkanı İnam'a bıraktı. Başkan İnam tarafından üyelerin dilek ve temennilerinin alınmasının ardından toplantı kapatıldı. Perşembe Belediye Meclis toplantısına, Meclis üyeleri Yaşar Durdu, Mevlüt Çelebi, İskender Yurtöz, Hasan Göveç, Semra Özyurt, Hasan Uzun, Erdoğan Çelebi ve Akif Aksoy katıldı.