Olay, geçtiğimiz gün İlçeye bağlı Güney Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, Fatma Günaydın evinin önünde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bunun üzerine vatandaşlar sosyal medya üzerinden Kozlu belediye başkanı Ali Bektaş ve ekibini göreve davet ederek tepki paylaşımında bulundular.

İşte o paylaşım;

"Fotoğrafı görüyorsunuz bunlar sadece görünen yaralar, tüm vücudu parçalanmış şekilde.
KOZLU ' da en tehlikeli durum aslında başıboş köpekler.. bugüne kadar her dönem belediye başkanları seçim propangalarinda bu durumu çözecek projeler sunuyorlar fakat sonuçta ortada..
Muhtemelen belediye ekipleri keşif yaptılar ama bir sey değişmeyecek. Hayvanları tehlikeye atacak duruma bizde karşıyız ama bu olay artik her an bizim başımıza da gelebilecek mi dusunduruyor .. mahalle sakinleri sokağa çikamaz oldu , çocuklar yarin okula giderken acaba her an bize de saldırabilir mi diye korkuyorlar. Bunun nasıl mi engelleyeceğiz, bu da KOZLU BELEDIYESI Başkanı Ali BEKTAS ve ekibinin sorunu. Fatma teyzemize ve ailesine çok geçmiş olsun diliyoruz"