Ereğli Kızılay Şube Müdürü Yaşar Ciğer, beraberinde Kızılay görevlileri Özcan Güler, Elif Duman ve şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu. Heyet ilk olarak Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar'ı ziyaret etti. Buradan sonra 5 Ocak 2020 Pazar günü okul binasında düzenledikleri kan bağışı kampanyası ile Kızılay'a 113 ünite kan bağışında bulunan Ereğli İlkokulu Müdürü Tuncay Uzun'u ziyaret eden Başkan Yaşar Ciğer ve beraberindeki heyet, Uzun'a katkılarından dolayı teşekkür etti. Ereğli Kızılay Şube Müdürü Yaşar Ciğer burada yaptığı konuşmasında "Ereğli İlkokulu her sene düzenlediği geleneksel kan bağışı kampanyaları ile Kızılay'ımıza büyük destek ve katkı sağlamaktadır. Bu nedenle başta Okul Müdürümüz Tuncay Uzun olmak üzere okul yönetimine, öğretmenlerimize, öğrenci velilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Ereğli İlkokulu Müdürü Tuncay Uzun ise konuşmasında, "Ereğli Kızılay Şubesi Başkanı Yaşar Ciğer'e ve Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi yetkililerine nazik ziyaretlerinden ve takdim ettikleri plaketten dolayı Ereğli İlkokulu ailesine adına teşekkür ediyorum" diye konuştu

Heyet son olarak ise Ereğli Devlet hastanesi Başhekimi Vildan Türkeli'ni ziyaret etti. Ereğli Kızılay Şube Müdürü Yaşar Ciğer, Türkeli'ne Devlet hastanesi olarak düzenledikleri kan bağışı kampanyası ile Kızılay'a verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Vildan Türkeli' de Kızılay'a her zaman desteklerinin devam edeceğini ifade etti.