Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü "Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor " projesi kapsamında Çaycuma Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri ihtiyaç sahibi bir eve ışık oldular.

İhtiyaç sahibi vatandaşın evini Elektrik Elektronik Teknolojisi, Mobilya Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi alanındaki ögrencilerle yeniden dizayn ettiler.

Proje kapsamında evin elektrik tesisatı bu alandaki öğrenciler tarafından yenilendi.Tesisat Teknolojisi ve İnşaat Teknolojisi alanı ögrencileri evin su tesisatını onararak banyo ve tuvaletin yenilenmesini sağladı. Mobilya Teknolojisi öğrencileri ise mutfak dolapları ve salon takımını yeniledi.

Kurum Müdürü Abdullah Abasız, Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu bu proje ile birçok ihtiyaç sahibi ailenin ihtiyaçlarının giderildiğini söyleyerek Çaycuma Mesleki Eğitim Merkezi olarak bölge düzeyinde büyük çaplı proje gerçekleştirdiklerini ifade etti. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Kurum Müdür Yardımcıları Gökhan İncircioglu, Cemal Akdağ, Gülgün Arslan, kurum öğretmenleri Hasan Şahin, Erkan Tekinalp, Şebnem Cırık, Murat Karlı ile öğrencilere teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi