Demiryolları Makinistler Derneği (DEMARD) Ankara Şubesi'ne bağlı Çatalağzı Temsilciliği'nin düzenlediği iftar programında, makinistler ve TCDD çalışanları bir araya geldi. Programa, çok sayıda kurum çalışanı ve üst düzey yetkililer katıldı.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakadı beldesindeki Köfteci Selami'de düzenlenen iftar programa; DEMARD Ankara Şubesi Başkanı Metin Gedik, Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Sevimli ve Mehmet Okun, TCDD Taşımacılık A.Ş. Ankara Araç Bakım Servis Müdürü Orhan Armutçu, Servis Müdür Yardımcısı Şencan Tuncel, Çatalağzı Depo Müdürü Celal Derebaşı, Çatalağzı Lojistik Müdürü Vedat Vecdi Akça, Zonguldak Lojistik Müdürü Ayşe Başaran, Zonguldak Gar Müdürü Zikri Nacakcı, Çatalağzı Gar Müdürü Recep Karadayı, STK temsilcileriyle birlikte TCDD personelleri ve eşleri katıldı.

Programda konuşma yapan Servis Müdürü Orhan Armutçu ve DEMARD Ankara Şubesi Başkanı Metin Gedik, "Mübarek Ramazan ayının herkese hayırlı olmasını diliyoruz. Bu vesileyle her kademeden çalışanlarımızı bir araya getirip, birlik ve beraberliğimizi perçinliyoruz. Bu organizasyonlarımız her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da gerçekleşmiş ve bundan böylede devam edecektir" dediler.

Editör: Pusula Gazetesi