Zonguldak’ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan Devrekli Muhtarlar Derneği yönetim kurulu başkanı ve üyeleri tarafından 1 Kasım’da seçimi kazanan ve Zonguldak Milletvekili olarak mecliste ili temsil eden AK Parti ve CHP milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti düzenlendi. Dernek Başkanı Muhterem Benli nezaretinde 30 kişilik bir heyet ile ilk olarak AK Parti Genel Merkezi’nde Milletvekili Özcan Ulupınar’ı ziyaret eden heyet, burada Devrek ve köylerde bir takım sıkıntıları dile getirerek Ulupınar’dan bu sıkıntıların giderilmesi hakkında yardımcı olması talebinde bulundu.
Muhtarların isteklerini dinleyen Özcan Ulupınar ise, "Bizler sizin için buradayız tabii ki sizin sıkıntılarınız bizlerin sıkıntısıdır. Bizler 7 Haziran’da mesajımızı aldık ve 1 Kasım’da sayenizde sizleri temsilen yine buradayız ve bundan sonra da daha fazla çalışarak ilimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz ve dolayısıyla da köylerimizin sorunları bizim sorunlarımızdır. Beni mutlaka her konuda arayın ve mutlaka davet edin yanınıza geleyim ve sorunlarınızı diğer idarecilerimize birlikte yerinde çözelim” diye konuştu.
Daha sonra TBMM’ye geçen muhtarlar, Zonguldak AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ile Faruk Çaturoğlu’u makamlarında ziyaret ederek kendilerine hayırlı olsun temennisinde bulundular. Devrekli Muhtarlar Derneği’nin kendilerine düzenledikleri ziyaretten duydukları memnuniyetten dile getiren Özbakır ve Çaturoğlu, "Öncelikle muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz nazik ziyaretlerinden dolayı. Zonguldak’ımızı temsilen halkımızın oylarıyla buralardayız ve ilimizin sorun ve bizlere sunulacak projeleri hayata geçirmek için tüm gücümüz ve imkanlarımızı kullanmaya hazırız ve emin olunuz Zonguldak’ımız için ne gerekiyorsa her kapıyı çalacağız” diye konuştular.
Zonguldak CHP Milletvekillerinden de randevu alan ancak toplantıda oldukları için görüşemediklerini ifade eden Muhterem Benli, "Bir daha ki sefere de CHP’li vekillerimizi ziyaret edeceğiz sonuçta onlarda ilimizin milletvekilleri” diye konuştu

Editör: Pusula Gazetesi