Doktorlar ve sağlık çalışanları, Tıp Bayramı Balosu’nda gönüllerince eğlenerek, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Zonguldak Tabip Odası, BEÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü, Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğü, Zonguldak Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ile birlikte “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla Deniz Kulübü’nde geniş katılımlı bir balo düzenledi. 14 Mart Tıp Haftası etkinliği nedeniyle mesleklerinde 30 yılını dolduran Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Dr. Ergun Erol, Prof. Dr. Şereflen Açıkgöz ve Op. Dr. Barbaros Hayrettin Tabak’a plaket takdim edildi. 14 Mart etkinlikleri kapsamında doktorlar arasında yapılan futbol ve basketbol turnuvalarında birinci ve 2’nci olan takımlara kupaları verildi. Zonguldak Tabip Odası tarafından Meslek Onur Ödülleri ise, Dr. Hülya Erol ve Dr. İlker Öz’e verildi.

Gecede konuşan Zonguldak Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Berktuğ Erdoğan, “Bu hafta bizim için çok önemli bir haftadır. Bizim en mutlu olduğumuz günlerden birisidir diyebilirim. Bütün meslek arkadaşlarımın Tıp Bayramı Haftası’nı kutluyorum” dedi.

BEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu da, düzenlenen gece ile ilgili olarak, “Tıp çalışanları olarak bayramımız dolayısı ile bir araya gelmiş ve toplanmış bulunuyoruz. Sağlık ile ilgili kurumlarımızın etkinliklerinden birisi de bu etkinlik idi. Bugün tıp çalışanları olarak bayramımızı kutluyoruz” diye konuştu.

Zonguldak Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Kamil Güney de, “14 Mart Tıp etkinliklerini; Zonguldak Tabip Odası, BEÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü, Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğü, Zonguldak Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği olarak planladık. Etkinlikler kapsamında ilkokullar için resim ve şiir yarışmaları planladık. Futbol ve Basketbol turnuvaları düzenledik. Bugün de geleneksel olarak Tıp Balomuzu düzenledik. meslekte 30 yılını doldurmuş olan arkadaşlarımıza ve sağlık hizmetlerini en iyi şekilde yapan doktorlarımıza plaket takdim ettik. Ben bütün arkadaşlarımızın bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi