Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ı ziyaret etti.

Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık'a ziyaret

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, 31Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Ereğli Belediye Başkanlığına seçilen Halil Posbıyık'ı ziyaret etti.

Posbıyık'ı 25 Nisan 2019 tarihinde yeniden Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik eden ve başarılar dileyen Mutlu, "Sayın başkanım sizleri yeniden belediye başkanlığına seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. Sizlerin geçmişten gelen tecrübe ile başta Ereğli olmak üzere Zonguldak ve Bölgemizin sorunlarının çözümünde büyük katkı sağlayacağınıza inanıyoruz. GMİS ve madenciler olarak bizlerde, birlikte mücadelemizi ve dayanışmamızı geçmişte olduğu gibi bugünde devam ettireceğiz" dedi.

Ereğli Belediye başkanı Halil Posbıyık, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.

Gökhan Demirtaş'a tebrik ziyareti

Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık'ı ziyaretinin ardından Mutlu, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ı ziyaret etti.

Demirtaş'ı Belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik eden Mutlu, "Sayın Başkanım Gülüç gibi bölgemizin güzide beldesine belediye başkanlığına seçilmenizden dolayı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Sizlerin Gülüç Beldemize büyük hizmetler vererek önemli eserler kazandıracağınıza inanıyoruz. Bizlerde GMİS ve madenci olarak bize düşen ne görev olursa katkı vereceğimizden emin olabilirsiniz" dedi.

Mutlu'nun tebrik ziyaretinden memnuniyet duyduğunu vurgulayan Demirtaş, ayrıca destek verici konuşmalarından dolayı teşekkür etti.

Alaplı Belediye Başkanı Tekin'e hayırlı olsun ziyareti

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Alaplı Beklediye Başkanlığını ikinci kez kazanan Nuri Tekin'i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Mutlu, "Sayın başkanım geçmiş dönemdeki başarılı çalışmalarınız nedeniyle 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Alaplı halkı sizlere tekrar görev vererek hizmetlerinize devam dedi. Sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu'nun ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirterek Alaplı'ya hep birlikte hizmet edeceklerini vurguladı.

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, belediye başkanlarına yapmış olduğu ziyaretlerde; Zonguldak Madenci Anıtı'nda yapılacak olan 1 Mayıs İşçi ve Emekçi bayramında maden işçisi ve tüm emekten yana olan sivil toplum kuruluşları ile birlikte dayanışmaya davet etti.

Mutlu'nun ziyaretlerine GMİS Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez, Şube Sekreteri Temel Eşgün, Şube Mali Sekreteri Adem Turgut, Şube Teşkilat Sekreteri Ferhat Marankoz, Amelebirliği Armutçuk Şube Yönetim Kurulu Üyesi Metin Artırmak da katıldılar.

Editör: Pusula Gazetesi