Dedeman Otel, Bab-ı Zer Otel, Deniz Kulübü, Doktorlar Lokali, Alaborina Restoran, Yaman (Kilise) Restoran ve B Tipi, yılbaşı gecesi doldu taştı. Dedeman Otel’de sahne alan ünlü sanatçı Coşkun Sabah, 2014 yılının son saatlerinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.


Zonguldaklılar, 2015 yılına büyük çoğunlukla evlerinde mütevazı bir ortamda girdi. 112 Acil Servis, İtfaiye, Emniyet Müdürlüğü, AFAD ekipleri ve pek çok hastane çalışanı, 2014’ün son, 2015’in ilk dakikalarında vatandaşların, sağlık, huzur ve güvenliği için işbaşındaydı. Yeni yıla çalışarak girenler arasında maden işçileri, taksiciler ve garsonlar da vardı. Tüm bunların ötesinde yeni yılı ailesi ve dostlarıyla eğlence mekanlarında karşılayanların sayısı ise, geçen yıllara oranla daha azdı.

Pek çok siyasetçi, işadamı, dernek başkanı, avukat, doktor, Zonguldak’ın tanınmış aileleri ve gençler, yeni yılı eğlence mekanlarında karşılamayı tercih etti. Bazı mekanlarda eğlence, günün ilk ışıklarına kadar sürdü. Mekanlarda ses sanatçılarının yanı sıra dansözler de geceye renk kattılar.

İşte yeni yıl manzaraları…

ALABORİNA’DA COŞKU TAVAN YAPTI

Alaborina Restoran, her yıl olduğu gibi yeni yılda da seçkin davetlilerini ağırladı. Zonguldak Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Tahsin Erdem, CHP Kozlu eski İlçe Başkanı Temel Kıral, CHP eski İl Saymanı Ahmet Kaptan, Artvinliler Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu ve çok sayıda seçkin davetli, Alaborina’da geç saatlere kadar eğlendiler. Salonun tamamı doldu ve vatandaşlar pistten ayrılmadılar.

B TİPİ’NDE EĞLENCE FARKI

Zonguldak’ın nezih eğlence mekanlarından B Tipi yine doluydu. Yeni yıl eğlencesine, Zonguldak eski Belediye Başkanı İsmail Eşref ve eşi Nermin Eşref, Zonguldak Hayvan Hakları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kutlu Günvar ile seçkin davetliler katıldı. Eğlencenin tavan yaptığı mekanda Eşref, dostlarıyla birlikte dışarıda yakılan ateşin başında yeni yılı karşıladı. 2014’ün bittiğine üzüldüğünü belirten Eşref, “Üzülüyorum, çünkü hiç bir şey bıraktığım gibi değil. Bu şehirde bir şeyler yapmak lazım. Özellikle hazırlattığım Lavuar Alanı Projesi’nin mutlaka hayata geçmesi gerekiyor. 2015’in sağlıklı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

BAB-I ZER, ŞIKLIĞIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI

Bab-ı Zer Otel, 2015 yılını en sakin karşılayan mekanlardan biriydi. Canlı müzik ve son derece şık hazırlıklarıyla misafirlerini ağırlayan Bab-ı Zer’deki yeni yıl eğlencesine, Özel Level Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Okan Biçgi, eşi ve aile dostları ile seçkin davetliler katıldı.

DENİZ KULÜBÜ, ASSOLİST GİZEM İLE COŞTU

Deniz Kulübü’nde sahne alan Assolist Gizem Kömürcü, 2015 yılını karşılayanlara gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenceli dakikalar yaşattı. Geceye; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay, 3F İngilizce Kursu Sahibi Hikmet Yılmaz, işadamı Harun Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DEDEMAN OTEL’DE COŞKUN SABAH RÜZGARI

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, 2014 yılının son saatlerinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Türk Sanat Müziği, pop ve fantezi müzik arasında kendisinin “Coşkun Sabah Tarzı” olarak adlandırdığı tarzla yaptığı müziklerle hit olan ünlü sanatçı Coşkun Sabah, Zonguldak’ta hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Müziğe kısa bir ara veren ünlü sanatçı Coşkun Sabah, pisti boşalttırarak “Bana bırakırsanız hakikaten zararlı çıkmazsınız. 35 yıllık bir tecrübe konuşuyor” dedi. Bu sırada bir hayranı Coşkun Sabah’ın yanına gelerek bir şeyler söyledi. İlginç diyalog ise objektiflere yansıdı.
Coşkun Sabah, “Ben çok zor daralırım. Müthiş iradeliyim, ama bu akşam tabii yılbaşı da var. Birisi gelip diyor ki ‘Coşkun Bey sizi dinlemek istiyoruz, müziği kes.’ Bakıyorum, birisi memnun, gençlerimiz pür neşe eğleniyorlar, öteki diyor ki, ‘Ya biz şarkıları dinlemeye geldik.’ Ben ne yapayım şimdi?” diyerek salonda bulunan ünlü modacı Uğurkan Erez’in yanına gitti. Erez ile görüşen Sabah, ünlü modacı ile şakalaştı.
Daha sonra pistin boş kalmasını isteyen ünlü sanatçı, “Pist boş kalmalı ki, ben Anılar’ı okuyayım. Anılar parçası boş pistte okunur” dedi.

Geceye, Demir Madencilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Zonguldak Belediyesi’nin AK Partili Belediye Meclis Üyesi Metin Demir ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

DOKTORLAR LOKALİ, HER ZAMANKİ GİBİ…

Doktorlar Lokali, her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun katılımla yeni yılı karşıladı. Geceye; işadamı Tahsin Güner ve eşi ile çok sayıda seçkin isim katıldı. Sahnede göbek şov yapan vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar pistte kaldılar.

YAMAN RESTORAN’DA EĞLENCE DORUKTA

Yaman Restoran’daki (Kilise) yılbaşı eğlencesine katılanlar, yeni yılı coşkuyla kutladılar. Yaman Restoran Sahibi Levent Yaman, misafirleriyle tek tek ilgilendi. Yaman Restoran’da yeni yılı karşılayanlar arasında Zonguldak Hayvan Hakları Derneği Başkanı Evren Türeci Sezgin ile çok sayıda seçkin davetli vardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan dansöz, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Editör: Pusula Gazetesi