Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, belediye personeli ve ailelerine Yaşam Park&[#]8217;ta iftar verdi. Ramazan ayının kaynaşma ayı olmasını fırsat bilen belediye personeli iftarda bir araya gelerek, hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı. Eşi Gönül Semerci&[#]8217;yle birlikte konuklarını kapıda karşılayan Başkan Semerci, masaları tek tek dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendi.

&[#]8220;RAMAZAN AYI MANEVİ DUYGULARIN EN ÜST DÜZEYE ÇIKTIĞI AYDIR&[#]8221;

Ramazan ayının manevi duyguların en üst düzeye çıktığı ay olduğunu ifade eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, &[#]8220;Dini geleneklerimize göre yapılan bu yemeklerin ana amacı; birlik ve beraberliği sağlamak, paylaşmayı öğrenmek, kaynaşma ve dayanışmayı artırmak. Her şeyden önemlisi birbirimizi yakından tanımaktır. Bunu da büyük ölçüde gerçekleştirdiğimizi görüyorum. Beraber birlikte 3 yıl geçirdik. 30 Mart seçimlerinde Devrekli tercihini benden yana kullandı. Bir 5 sene daha sizlerle beraberim. Sizlerle beraber önümüzdeki bu 5 yılda iyi işler yapacağıma inanıyorum. Ramazanınızı tebrik ediyor, yaptığınız ibadetlerin, tuttuğunuz oruçların kabul edilmesini Allah&[#]8217;tan niyaz ediyorum&[#]8221; dedi.

Yaşam Park&[#]8217;ta düzenlenen iftara; Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve eşi Gönül Semerci, İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, Devrek Belediyesi Şehir Bandosu üyeleri ile belediye personeli ve ailelerinden oluşan yaklaşık 350 kişi katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi