Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe eski Başkanı, Zonguldak Kahvehaneciler ve Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Avcı hayatını kaybetti. Bir süredir mide kanseri tedavisi gören 63 yaşındaki Yaşar Avcı, Atatürk Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.

Zonguldak’ın sevilen simalarından olan Yaşar Avcı’nın cenazesine katılanlar, Acılık Camisi’nin avlusunu doldurdu. Koyu Fenerbahçe taraftarı olan Avcı’nın tabutunun üzerine Fenerbahçe forması konuldu. Avcı, dün Acılık Camisi´nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Hopa Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenazeye; Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan, CHP 23’üncü Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Koçal, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Zonguldak Belediyesi eski Başkanı Yüksel Aytaç, CHP Kozlu İlçe Başkanı Temel Kıral, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hamzaçebi, eski Zabıta Müdürü Necat Uludüz, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Artvin İli Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, Avukat Şenol Köktürk, CHP İl Yönetimi üyeleri, CHP eski İl Başkanları Tümer Peker ve Osman Yayla, CHP Merkez İlçe eski Başkanları Ertuğrul Koltuk ve Tarık Coşkun, AK Partili ve CHP’li Belediye Meclis üyeleri, CHP’li eski Belediye Meclis üyeleri, dernek ve oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dostları, sevenleri ve akrabaları katıldı.

Evli ve 2 çocuk, 2 torun sahibi olan Avcı’nın eşi Selma Avcı ve çocukları cenazede taziyeleri kabul etti.

Pusula Gazetesi olarak, değerli büyüğümüz Yaşar Avcı´ya Allah´tan rahmet, ailesi ve dostlarına sabır diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi