İşadamı İsmail Recai Şanlı, sahibi olduğu Filyos Beach Resort’ta Sanatçı Sami Levi ile yaza merhaba partisi düzenledi. Çok sayıda tanınmış ismin katıldığı gecede davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler. İsmail Recai-Ebru Şanlı çifti davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Filyos Beach Resort’un Sahibi İsmail Recai Şanlı ve eşi Ebru Şanlı yaza merhaba gecesi düzenledi. Sami Levi’nin sahne aldığı geceye Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve eşi Nurten Akdemir, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve eşi Emel Ünal, İşadamları Erdal Şeker ve eşi Tülin Şeker, Tahsin Güner ve eşi Nur Güner, Erdoğan Demir, Teoman Papila, Avukat Şenol Köktürk ve eşi Sabiha Köktürk, CHP’li Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Gökhan Demir ve eşi Pınar Demir, Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ ve eşi Burçin Girgin Tığ, çok sayıda davetli katıldı.

İsmail Recai Şanlı ve eşi Ebru Şanlı davetlilerle tek tek ilgilenirken, katıldıkları için de teşekkür ettiler.

Sahneye çıkan Sami Levi, İsmail Recai Şanlı’yı abisi gibi gördüğünü ve gecede sahne almaktan çok mutlu olduğunu belirterek, Şanlı Ailesine övgü dolu sözler söyledi.

Levi: “Çok güzel yağmurlu bir gün. Çok güzel, dalgalar kadar güçlü bir gece olacağını düşünüyorum. İstediğiniz bir şarkı olursa 100 Dolar pardon boş kâğıda yazabilirsiniz. Çünkü ihtiyacımız var o yüzden geldik. Burada olmaktan gerçekten çok mutluyum. İsmail abi iyi ki varsın ve seni iyi ki tanıdım. Bu tür konuşmalar yalakalık olsun diye yapılır ama ben gerçekten İsmail abiyi kendi abim olarak gördüğüm için Allah razı olsun 1–2 sene önce tanıştık. Zonguldak’a ve ülkemize yapmış olduklarından dolayı şahsım adına çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın. Müthiş bir adam. Çok pozitif. Yemeklerin muazzam” dedi.

Geceye katılanlar Sami Levi ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

ALİ RIZA TIĞ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

İşadamı İsmail Recai Şanlı, gecede Ali Rıza Tığ ve beraberinde 2 davetlinin daha doğum gününü pasta sürprizi yaparak kutladı.

Şanlı ve ailesine teşekkür eden Ali Rıza Tığ pastasını eşi Burçin Girgin Tığ, İşadamı Erdal Şeker ve eşi Tülin Şeker ile birlikte kesti.

Pusula Ailesi olarak Ali Rıza Tığ’a bir ömür boyu mutluluk diler doğum gününü kutlarız.



Editör: Pusula Gazetesi