Türkiye Belediyeler Birliği ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği işbirliği ile Zonguldak Belediyesi'nde yönetici kadrosunda görev yapan çalışanlara, "Yöneticilerin Eğitimi" konulu seminer verildi. Zonguldak Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği seminer programına; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Eğitim ve Performans Geliştirme Danışmanı Yunus Emre Şentürk, Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri katıldı.

Eğitim ve Performans Geliştirme Danışmanı Yunus Emre Şentürk, verdiği eğitim seminerinde; yöneticilik ve liderlik eğitimi içeriğinde, teorik bilgi, uygulama, grup çalışmaları, aktiviteler ile birlikte yöneticilik tecrübelerini aktardı. Şentürk; "Yönetici Kimdir? Lider Yönetici Farkları, Başarılı bir Liderin Sahip Olması gereken özelikler, Başarı Stratejileri, Özgün Liderlik Tanımı, Koçluk Becerileri, Vizyoner Liderlik" konuları üzerine katılımcılara uygulamaları eğitim semineri düzenledi.

Seminer programının ardından, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, seminere katılan kadın personele "14 Şubat Sevgililer Günü" dolayısıyla gül takdim etti. Ardından Belediye Yemekhanesi'nde personelinde katılımı ile pasta kesimi gerçekleştirildi.

Editör: Pusula Gazetesi