Bülent Ecevit Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü personellerinden Esra Güner, hayatını, BEÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Rıfat Hacıoğlu ile birleştirdi.

Zonguldak´ın sevilen simaları Tahsin-Nur Güner’in kızı Esra ile İbrahim-Emine Hacıoğlu çiftinin oğlu Rıfat’ın nikah töreni, Cumartesi günü Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleşti.

Nikaha; İşadamı Erdal-Tülin Şeker, Manolya-Selçuk Şeker, Berran Aydan, Reyhan Yılmaz, işadamı Nuri Keleş ve ailesi, işadamı Arslan Keleş, Avukat Şenol Köktürk ve eşi, Avukat Ebru Keleş, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Tosun ve eşi, TMMOB Mimarlar Odası İl Temsilcisi ve Zonguldak Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Turan Demirtaş ve eşi, Eczacı Kadriye-Mete Bozkurt, Zonguldak TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Doktor Şenol Yavuz, Edibe-Hasan Çağlar Gürol, Elif-Eksal Kargı, çok sayıda işadamı, avukat, Bülent Ecevit Üniversitesi´ndeki öğretim görevlileri ile Güner ve Hacıoğlu ailelerinin yakın dostları katıldı.

Esra-Rıfat çiftinin nikahını, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir kıyarken, nikah şahitliğini TBMM eski Başkanı Dr. Cahit Karakaş, Tanju Berber, Yüksel Altınkaya, Doç. Dr. Hamit Aydın, Doç. Dr. Ayşegül Ateş ve Alattin Evizgen üstlendi.

BAŞKAN AKDEMİR, ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLEDİ

Çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Her iki aile adına kendilerini yürekten kutluyorum. Mutlulukları bir ömür boyu beraberce daim olsun. Gülen yüzleriniz ve gözleriniz hiç eksilmesin. Dileğim o ki; bugünkü birbirinize olan sevginiz, saygınız şartlar ne olursa olsun asla eksilmesin. Eksilmeyeceğine de inancım tamdır” diye konuştu.

Evlenme cüzdanını gelin ile damada veren Akdemir, “Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Burada iki tane fincan var. 80 yıl hatırlanmak dileğiyle” diyerek hediyesini takdim etti.

Nikahın ardından gelin Esra, çiçeğini müzik eşliğinde salonda bulunan bekarlara attı. Salondaki genç kızlar, adeta çiçeği kapabilmek için yarıştılar. Davetlilerin tebriklerinin ardından nikah töreni sona erdi.

Pusula Gazetesi olarak, Esra-Rıfat Hacıoğlu çiftine bir ömür boyu mutluluk dileriz.



Editör: Pusula Gazetesi