Yarım yüzyılı aşkın sektör tecrübesi ile seramik sağlık gereçleri, banyo mobilyası, gömme rezervuar, armatür ve duş sistemleri ürün gruplarında faaliyet gösteren global Türk markası Creavit, yılda 4 milyon adet ıslak mekan çözümü sunabilme kapasitesiyle, 65 ülkede banyo deneyimini şekillendirmeye devam ediyor.

Global banyo trendlerini yakından takip eden Creavit, estetik algısı ve kullanım önceliklerini göz önünde bulundurarak, farklı beğenileri karşılayacak fonksiyonel ve şık banyolar sunmak için sürekli araştırma yapıyor ve üretimini bu yönde şekillendiriyor.

Tasarım çizgisini güncel akımlar üzerine kurgulayan Creavit, tüketici beklentileri ve farklılaşan yaşam tarzlarına cevap verecek yepyeni ürünlerini her sene olduğu gibi bu sene de ilk defa Türkiye'nin en büyük seramik, banyo ve mutfak fuarı olan Unicera'da sergileyecek.

DEFNE KOZ, CREAVİT İÇİN "FOGLİA"YITASARLADI

Yarım asırlık sektör deneyimini, kullanıcılarının beklentileri ve tasarımcılarının tecrübeleriyle harmanlayarak, yenilikçi ürünleri kullanıcısıyla buluşturmaya odaklanan Creavit, dünyaca ünlü Türk tasarımcı Defne Koz ile güçlerini birleştirerek tasarladığı yeni koleksiyonu Foglia'nınlansmanını, Unicera Fuarı'nda gerçekleştirecek.

Defne Koz,Foglia'yı tasarlarken, suyu bir hacim içerisine kapatmak yerine, onu yücelten, narin hafif kavisli yüzeylerden ilham aldığını vurguluyor. Foglia İtalyanca "yaprak" demek. Klozet, lavabo, armatür ve banyo mobilyalarından oluşan Foglia koleksiyonu, çizgileriyle akışkan, kıvrımlı, doğal, zarif, ince ve organik... Tıpkı bir yaprak gibi...

CREAVİT YEPYENİ ÜRÜNLERLE UNİCERA FUARI'NDA

Creavit, 5mm'lik kenar kalınlığı ile sektörde büyük beğeni toplayan ultra ince lavabo serisinin yeni ürünlerini bu sene ilk defa Unicera'da sergileyecek. Banyosunda sadeliğin çekiciliğinden ve teknolojik yeniliklerden ödün vermeyenler için tasarlanan çekmece içi led aydınlatmalı asma banyo mobilya takımı Creta; minimal-kompakt tasarımı ile göz dolduran Ante; geniş saklama hacmi, özel dokulu kapak detayı ve beyaz, antrasit, cappuccino renk alternatifleriyle banyosunda sakin, huzurlu bir hava yakalamak isteyenler için Yoga banyo mobilyası, Creavit'inUnicera'da bu yıl banyo mobilyası kategorisinde sergileyeceği yeni ürünler olacak. Armatür ve duş sistemleri ürün grubunda ise, 2 yeni tasarım ürünü ile ön plana çıkmayı hedefleyen Creavit, banyoda sonsuzluğun simgesi olacak İtalyan dizaynı Infinity lavabo armatürü ve duşta ihtiyaç duyduğunuz tüm kişisel bakım ürünlerini bir arada tutmaya olanak sağlayan, entegre etajer-havluluklu ve termostatik tuşlu kumanda paneli Ocean'ı ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Editör: Pusula Gazetesi