Zonguldak´ta mide ağrısı şikayetiyle 14 ay önce gittiği hastanede rahim kanseri tanısı konulan 2 çocuk annesi maden teknikeri 49 yaşındaki Sema Özden, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü´nde çalışan maden teknikeri Sema Özden, geçen yıl mide ağrısı şikayetiyle gittiği Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi´nde rahim kanseri olduğunu öğrendi. Tedavi altına alınan ve ameliyat olan Özden, ağrılarının artması üzerine geçen ay Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi´nde yeniden tedavi altına alındı. Özden, dün sabah saatlerinde hastanede kurtarılamadı.

Sema Özden´in Acılık Camii´nde kılınan cenaze namazına esnaf olan eşi Nazmi Özden, yakınları ve çok sayıda kişi ile Zonguldak Belediye Başkanı CHP´li Muharrem Akdemir katıldı. Özden´in cenazesi, öğlen kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı´nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Özden Döküm´ün sahibi Nazmi Özden´le evli olan Sema Özden´a Allah´tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.


Editör: Pusula Gazetesi